ZomeR in UtRecht

Het grote voordeel van op vakantie zijn in Almere is dat Utrecht vlakbij is, dus daar nam ik vandaag een kijkje.Geparkeerd in de parkeergarage onder Hoog Catharijne en vanaf daar de stad in.Eerst maar even naar de Domtoren, daar konden we pas in om 19 uur, tot die tijd was het al volgeboekt, dus laat maar zitten.Op de rondvaartboot konden we om 17 uur, dus dat dan maar doen.Eerst nog even ergens een kop koffie genuttigd.De boot was slechts voor de helft gevuld, want afstand houden, en met doorkijkschermen en om beurten op volgorde aan en later weer van boord gaan.Daarna even ergens lekker gegeten aan de waterkant.En toen weer naar de camping.Ik moest nog wel her en der even flink met de armen zwaaien om de mensen op afstand te houden.Ondanks dat het overal staat houdt niet iedereen zich er aan, en ondanks dat ik me niet laat prikken wil ik het ook niet opzoeken natuurlijk.Tot slot:  Iedereen hartelijk bedankt voor al die fantastische complimenten op mijn schitterende foto`s, dat doet me echt goed.

Rene Maandag 02 Augustus 2021 at 11:23 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Utrecht, dat is leuk. Maar rondvaartboot heb ik daar nog nooit gedaan. Misschien moet ik dat maar eens doen.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 03-08-’21 10:01
Noortje

Leuk Utrecht. Ik heb daar ook weleens een rondvaart gedaan. Verschillende keren heb ik er ook gegeten beneden aan de gracht. Ook wel in een restaurant binnen daar beneden in een van die voormalige pakhuizen.

Noortje, (URL) - 03-08-’21 14:16
Rietepietz

Utrecht was een verrassing voor me toen ik er vorig jaar voor het eerst sinds mijn kindertijd was. Een heel gezellige stad met heel bijzondere grachtenrestaurantjes. De domtoren heb ik als kind wél beklommen, dat is nog best een aardige klim.

Rietepietz, (URL) - 03-08-’21 19:22
Hans

Hoog Catharijne, een plek met een geschiedenis.
De werven van Utrecht, zeker een historische plek.
Eigenlijk ontstaan omdat ondernemers het zat waren hun goederen eerst op de kade te brengen en dan weer in de kelder.
Dacht dat je last van wespen had. LOL Hans

Hans, (URL) - 03-08-’21 22:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.