AlmeRe NaaRden

Vandaag ben ik even wezen kijken in de vesting Naarden.Alwaar ik straatnamen tegenkwam die ook in Winschoten voorkomen.Het stadhuis mocht je gratis in, wilde je naar boven dan moest je een ,,ticket" kopen, en omdat ze dus kennelijk niet aan ,,kaartjes" of ,,kaarten" doen, dat achterlijke Engels ook altijd.Naarden is behalve een vesting ook erg mooi gebouwd, vroeger konden ze leuker bouwen dan tegenwoordig, naar mijn smaak.En ze hebben daar nog een echte fontijn, die in Winschoten is te kut voor woorden, daarom zette ik deze even op de foto, als voorbeeld hoe het moet.Dit is de Utrechtse poort te Naarden met steiger.Fijn gewandeld door de stad en er omheen, prachtig allemaal, dat dat bewaard is gebleven.Wel hoor je overal steeds het autoverkeer razen en de vliegtuigen houden ook maar niet op.
We hebben geparkeerd bij Jan des Bouvrie, zijn zaak staat er nog, in een voormalig arsenaal.En daarna weer naar de camping in Almere, waar ik deze dag ook begon.Wat morgen brengt zien we dan wel weer.

Rene Dinsdag 03 Augustus 2021 at 10:22 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Naarden, dat is mooi daar. Het is wel lang geleden dat ik daar geweest ben.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 04-08-’21 09:51
Rietepietz

Dat men vroeger mooier bouwden ben ik helemaal met je eens, en natuurlijk ook dat de fontein prachtig is.
Naarden lijkt me zeker een bezoek waard, ik kom eigenlijk nooit die kant op, dat moet ik misschien toch eens vaker doen..

Rietepietz, (URL) - 04-08-’21 18:39
Hans

Naarden is een heel leuke vesting stad, ben er vaak vanuit mijn oude woonplaats heen gefietst.
Echt een stadje die je moet hebben bezocht. Hans

Hans, (URL) - 04-08-’21 22:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.