Bekijk het maaR

Ik was tot vandaag nog nooit over de Houtribdijk geweest.De Houtribdijk is de naam van de afsluitdijk die Enkhuizen met Lelystad verbindt.Dat komt, als iemand van Winschoten naar Enkhuizen zou moeten dan is de kortste weg via de afsluitdijk, en als men naar Lelystad wil via de Noord Oost polder, dus de Houtribdijk is voor Winschoters volkomen zinloos.Maar nu ik me in Almere bevind is het een buitenkansje om eens via die dijk naar Enkhuizen te gaan.En aldaar eens even een kijkje te nemen.Enkhuizen is een prachtige stad waar ze goed zuinig zijn op het historische centrum.Vrijwel alle foto`s van vandaag zijn genomen in Enkhuizen, behalve de laatste.En na een flinke wandeling maar weer naar de auto en terug naar Almere.De mooiste gevel van Holland, al eeuwenlang:Een dijk dwars door een meer, dan weet u dat ook weer.Tot zover vandaag, morgen weer een dag.

Rene Woensdag 04 Augustus 2021 at 10:22 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Ik wist de naam van die dijk echt niet. Ik ben er dan ook maar twee keer overheen geweest. Een keer heen en weer terug. Dat bordje op het eerste bordje is duidelijk genoeg.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 05-08-’21 09:37
Rietepietz

Laat er in Almere niet veel bijzonders te zijn, in de plaatsjes erom heen is er genoeg moois te zien

Rietepietz, (URL) - 05-08-’21 14:13
Hans

De Houtribdijk was mij ook niet bekend, wel al de dijk Enkhuizen-Lelystad.
Een duidelijk bordje, hoop dat de hondeneigenaren de stront ook opruimen.
Noord-Holland heeft vele mooie plekjes. Hans

Hans, (URL) - 05-08-’21 22:07
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.