Yuiop Schokland

Vandaag ben ik eens naar het voormalig eiland Schokland geweest.Parkeren bij het museum en toen de ronde langs het zuiden gelopen.Er was iemand aan het optreden, en ik dacht, dat lijkt Tim Knol wel, en toen ik er langs liep en van een afstandje keek, dacht ik, hij lijkt er ook nog op, toen raadpleegde ik internet middels mijn telefoon en ik zag dat hij daar inderdaad vandaag een optreden had.  Leuk.Maar we liepen door, en na een zuiderlijk rondje het museum bezocht.Daarna met de auto naar het noorden en daar ook nog even rondgewandeld.Er was ook allemaal kunst tentoongesteld en ik zag alweer een olifant.Veel is verdwenen en later weer hersteld, zodat het bewaard blijft.Daarna ook nog even naar Urk geweest, maar deze foto`s zijn allemaal van Schokland.Schokland is langer dan het breed is.Dit is mijn auto.Tot zover, morgen weer verder, of overmorgen, of nooit.

Rene Zaterdag 31 Juli 2021 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

די מריו

Schokland, over gehoord natuurlijk, maar nog nooit geweest.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 31-07-’21 23:45
Noortje

Staat ook nog op mijn lijstje om eens te bezoeken. Schokland stond als eerste in Nederland op de Unesco Werelderfgoedlijst. Ik vind het altijd leuk om deze objecten te bezichtigen.

Noortje, (URL) - 01-08-’21 11:33
Rietepietz

Een lekker groen (voormalig) eiland zo te zien, Net als Urk ben ik nog nooit geweest. Maar wie weet komt dat nog.

Rietepietz, (URL) - 01-08-’21 16:29
Hans

Schokland, zo dicht bij en nog nooit geweest.
Leuk verslag. Hans

Hans, (URL) - 01-08-’21 22:13
ria

Zo handig toch dat internet als je onderweg bent en even iets wilt weten.

ria, (URL) - 02-08-’21 19:39
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.