Schijtzooi

Noortje heeft de volgende reactie geplaatst:

Ik denk dat ik het virus serieuzer neemt dan jij want ik houd me aan alle regels maar dat vind jij toch allemaal onzin want dat heb je al vaak genoeg geschreven.
Trouwens ik vind dat je wel altijd veel scheldwoorden gebruikt maar dat mag je natuurijk zelf weten want het is jouw blog maar ik vind dat schelden de mens niet siert.


Hier wil ik toch even duidelijkheid verschaffen.
Ik neem het virus zeer serieus, nog sterker dan de regering dat doet.
Ik vind dat de regering alles op alles had moeten zetten om het virus zoveel mogelijk buiten de deur te houden.
Dus vliegvelden sluiten, passagierschepen aan de ketting, kortom: het reizen van en naar het buitenland verbieden!
En ik plaats daarvan geven ze als eerste de KLM zes miljard.

En dan moeten ze niet alhier in het binnenland de horeca en theaters en winkels sluiten, dat sloeg werkelijk nergens op.
Men kan pas gaan dweilen als de kraan dicht is!

Ik was veel mijn handen, ik houd zoveel mogelijk afstand.
En mondkapje in de supermarkt draag ik puur en alleen omdat het verplicht is, ik ben toch te gast in hun pand.
Maar ik ben er nog steeds van overtuigd dat die dingen totaal zinloos zijn, en zelfs ongezond.

Ik wil ook geen vaccin, ik ben geboren zonder dat spul in mijn lichaam dus ik ga dat nu ook niet nemen.
Ik zie dit virus als iets heel anders dan de vaccinaties voor allerlei al reeds lang bestaande ziekte, alhoewel ik er steeds minder vertrouwen in krijg.

Bovendien, een liegende regering die allerlei campagnes laat starten om de bevolking over te halen om zich te laten prikken, nee, dank je. Ik ga me niet laten prikken zodat anderen er rijk van worden en door kunnen gaan met het vernietigen van het leven op aarde.

Ik neem het virus wel heel serieus, de regering niet, en de media ook niet meer.

Bovendien vind ik dat Rutte het zelftesten voor moet doen op tv, en mensen die vinden dat hij dat niet moet geloven kennelijk in zijn leugens, zulke mensen nemen het virus niet serieus.  Ik wel.
En mensen die lopen te pronken met die misselijk makende QR code vind ik ook fout.

Ik ben wel blij dat dit even gezegd is, want ik wil absoluut niet de indruk wekken dat ik het virus niet serieus neem, en zo kwam het kennelijk toch over.  Ik had en heb kritiek op van alles, maar neem het virus op zich wel serieus, ik ben heel voorzichtig.

En wat betreft mijn taalgebruik, tja, daar kan ik weinig tegenin brengen, ik ga het nu ook niet meer weghalen.
Het is allemaal Nederlands en ik hoef me van niemand iets aan te trekken, ik ben volkomen onafhankelijk en vrij.

Morgen weer een logje over radio.

Rene Maandag 14 Februari 2022 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Er is hoop Rene, Gelezen bij de NOS:
Het kabinet gaat morgen op de coronapersconferentie vrijwel zeker bekendmaken dat de meeste maatregelen per 25 februari, volgende week vrijdag, worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Dat zeggen bronnen in Den Haag. Het kabinet gaat daarmee verder dan de adviezen van het Outbreak Management Team.
Hans

Hans, (URL) - 14-02-’22 22:45
Terrence

Elk virus moet natuurlijk serieus worden genomen en ons kabinet heeft veel te laat gereageerd op het uitbreken van het coronavirus. Geen wonder dat de burgers het vertrouwen kwijt zijn. Persoonlijk ben ik blij met vaccinaties. Anders zouden veel meer mensen (waaronder mijn kinderen en andere geliefden) veel meer kans hebben om serieus ziek te worden of zelfs te sterven. Fijn toch, om te leven met nauwelijks angst voor pokken, tyfus, dyfterie, et cetera? Zou wel mooi zijn als overheden net zo veel stoppen in het bestrijden van honger, malaria en bijvoorbeeld dengue als in het bestrijden van corona. Maar ja…die andere ziektes zijn blijkbaar minder erg omdat daar bijna alleen maar (miljoenen!) mensen met een donkere huidskleur aan sterven. Zou geen andere reden kunnen bedenken waarom dat verschil er is.

Terrence, (URL) - 15-02-’22 01:53
די מריו

Dat heb je mooi gezegd René. Je mag je eigen mening geven, ook al wordt dat niet altijd door iedereen gewaardeerd.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 15-02-’22 07:09
francky

Iedereen mag een eigen mening hebben over alles en nog wat. De mensen worden al die regels beu. Zelfs met vaccinatie komt er geen einde aan dat virus. Je zou voor minder onze regeringen niet meer geloven en in opstand komen.

francky, - 15-02-’22 09:06
Noortje

Ik ben blij om te lezen dat jij het virus zeer serieus neemt. Ik had het dus ten onrechte mis.
Het valt me wel op dat als ik het niet eens ben met iets wat je schrijft dat je dat dan later weleens in je postje aanhaalt. Ik weet niet of ik me vereerd moet voelen of dat jij alleen maar reacties wil hebben die het min of meer met je eens zijn of niet duidelijk voor hun mening uitkomen.

Noortje, (URL) - 15-02-’22 11:10
Riet (e) pietz

Jou mening is me ondertussen meer dan bekend.

Riet (e) pietz, (URL) - 15-02-’22 18:24
ria

Ik sluit me bij Di Mario aan. Dat je het virus serieus neemt daar bestond bij mij geen twijfel over, ieder doet wat hij/zij het beste lijkt.

ria, (URL) - 15-02-’22 19:35
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.