Je ziet maaR

Afgelopen koningsdag maakte ik deze foto vanaf mijn balkon.
Beseffend dat de vrijmarkt zich door het hele centrum bevindt en dit slechts een klein deel van het Marktplein is, met in het midden de bijna 800 jaar oude Marktpleinkerk.Hier gooi ik altijd mijn vuilniszakken in en op deze dag hing er versiering.
(en als er een kermisatractie bij staat zet ik hem ook wel eens op de foto)Elders in Winschoten, het is toch een feestelijk gezicht.Vorige keer niet zo goed te zien omdat ik aan de overkant stond, nu beter zichtbaar.
Daar waar een oud pand wegens instortingsgevaar geruimd werd ontstond deze stadstuin, net zo lang tot er nieuwbouwplannen zijn, waar ze de oude nu opgeslagen ornamenten een herbestemming willen geven.En dit is mijn inmiddels alweer mislukt supermarktzaadjesproject.
Het mag nu buiten op mijn balkon zien te overleven, dit was dus toen ze in de woonkamer woonden.Dat zijn er weer vijf op een rij.

Rene Maandag 20 Juni 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

De ´tijdelijke´ tuin vind ik een goed idee. De insecten zijn er mee geholpen, het ziet er beter uit. Jammer dat je supermarktzaden het niet zo goed doen. Ik ben ook niet zo goed in zaden. Ik koop meestal plantjes voor in de tuin en laat die groter groeien.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 21-06-’22 07:00
Riet (e) pietz

In het kleine straatje waar ik woon zijn ook altijd een aantal mensen die vlaggen, prima hoor, alleen doe ik het zelf niet ook al héb ik een vlag en een houder.

Riet (e) pietz, (URL) - 21-06-’22 14:52
Hans

Je woont goed om getuigen te zijn van de vele evenementen op het marktplein.
De stadstuin vind ik een goede oplossing, natuur in de stad.
Je supermarktzaadjesproject heeft blijkbaar meer ruimte en licht nodig. Hans

@ Had de logjes al voorbereid. :)

Hans, (URL) - 21-06-’22 22:02
francky

Je hebt goed zicht op wat er op het maktplein gebeurt. Hopelijk mag die stadstuin lang blijven. Mooier en leuker dan neiuwbouw

francky, - 22-06-’22 21:05
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.