WeeRzien in RotteRdam

Op mijn 48ste verjaardag fietste ik van Barendrecht naar Rotterdam, en dan rechstreeks naar de Euromast.
We kwamen nog door een tunnel onder de Maas door, eerst met de lift naar beneden, dan fietsen naar de overkant en aldaar met de lift weer naar boven, gratis.Voor we de Euromast bezochten gingen we eerst mee met een rondvaart.Dat duurde een uur en er werd zowel een bandje afgespeeld maar er was ook een meneer die nog rechtsreeks uitleg gaf en zelfs nog een stukje Ketelbinkie ging zingen.Ik ben wel vaker in Rotterdam geweest en ik zal er nooit van gaan houden, wat een lelijke stad is het toch ook.Hierboven het uitzicht vanaf de boot op het water en hieronder vanaf de Euromast.We mochten in de Euromast tot het eerste deel, helemaal naar boven was iets te druk en daarvoor mochten we later terugkomen om te informeren of het dan minder druk was.   Tja, laat maar zitten, dit was mij al hoog genoeg.Op de terugfietsreis naar de camping over dit pad gekomen.

Rene Woensdag 10 Augustus 2022 at 11:23 pm | | Smurf

vier reacties

Noortje

Je treft het wel met het weer tijdens je vakantie.
Dat Rotterdam niet zo’n mooie stad is komt waarschijnlijk omdat het een havenstad is en er een groot deel van het centrum in de oorlog is weg gebombardeerd. .

Noortje, (URL) - 10-08-’22 23:45
די מריו

Rotterdam, daar was ik gisteren maar 14 kilometer van vandaan, wat een mooie stad is het toch.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 11-08-’22 07:24
Riet (e) pietz

Rotterdam ken ik niet zo goed maar wát ik er van ken ga ik ook niet uit m’n dak van. Maar dat is het lot van alle gebombardeerde steden, er is te weinig van de oude sfeer overgebleven.

Riet (e) pietz, (URL) - 11-08-’22 18:15
Jeshuaist

Het lijkt er op dat het hoognodig die stad weer eens te gaan bezoeken, na meer dan 40 jaar. Wat lijkt die verandert te zijn.

Jeshuaist, (URL) - 12-08-’22 18:17
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.