U ziet maaR

Eerder dit jaar was het station van Winschoten verlicht met spreuken en tekeningen, in het kader van de week tegen de eenzaamheid.  Ik maakte daar meerdere foto`s van, de leukste is deze en de rest heb ik niet meer.Niet alles wat leeg staat in Winschoten wordt afgebroken, als het mogelijk is maken ze van winkelpanden woningen.En dan komen er soms leuke teksten tevoorschiijn, die inmiddels alweer verdwenen zijn achter een nieuwe voorgevelmuur.Het vastleggen en tonen waard.

Rene Donderdag 17 November 2022 at 10:22 pm | | Smurf

vijf reacties

Dimario

Ik zie hier ook woningen verschijnen in panden die er eerst niet geschikt voor waren, zei men. Dat is mooi. Dat bord hadden ze misschien wel in ere mogen herstellen. Geeft toch wat extra.

Love As Always
Dimario

Dimario, (URL) - 18-11-’22 06:49
John

Altijd goed als men bestaande winkelpanden die niet meer gebruikt worden ombouwen tot woningen. Hopelijk ook betaalbaar.

John, (URL) - 18-11-’22 08:12
francky

Hier in Roeselare gebeurt hetzelfde. Oude gebouwen worden afgebroken voor nieuwbouw woonblokken. Zolang het maar mooi toont en betaalbaar is voor iedereen.

francky, - 18-11-’22 12:27
ria

Hopelijk schiet het ook een beetje op, hier ligt zoveel stil wachtend op vergunning of materiaal, schiet niet op.

ria, (URL) - 18-11-’22 20:58
Hans

Eenzaamheid komt veel voor.
Het winkelpand verbouwen tot woning is een goede manier van hergebruiken. Hans

Hans, (URL) - 18-11-’22 22:11
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.