Fantasties

Vandaag is (was) er een weblogmeeting in Amsterdam.
Vandaar mijn vraag van gisteren.
Er komen daar ruim 90 webloggers.
Ik heb die sites eens bekeken, maar nog lang niet allemaal!
Het zijn er ontzettend veel.

Er is mij ook gevraagd op ik wou komen, en ik was zeer vereerd en besloot toch om niet te gaan.
In de eerste plaats had ik daar geen zin in, en in de tweede plaats lijkt het mij te rommelig.
Bovendien ben ik nog lang niet bekend genoeg.
Ik denk niet dat er iemand daar benieuwd is naar mij.
Ik zou al die webloggers willen vragen wat hen bezield om te webloggen.
Nou, dan ben je minstens twee uur verder.
Bovendien vrees ik dat een ontmoeting met een weblogger desillusionerend werkt.
Toch ben ik benieuwd naar de verslagen.
Ik zou best wel een aantal van mijn vaste kijkers willen ontmoeten.
Maar dat doen we anders.

Kijk, de meeting is nu (zaterdag 16:00 uur)
Op dit zelfde moment is op radio 2 de Tros bezig met muziekcafe, live vanuit studio Plantage, naast Artis, ook in Amsterdam!
Daar zat ik nu liever dan in de Vondeltuin.
Bovendien kan je daar niet kletsen, je mag luisteren en klappen.
Om zes uur is het afgelopen en heb je gelijk een gespreksonderwerp.
Dus, ik denk dat ik in de loop van het volgend jaar daar wel een keer te vinden ben.
Ik zal het aankondigen op mijn log, komen jullie dan ook?

Rene Zaterdag 06 September 2003 at 4:35 pm | | Smurf

tien reacties

Kees

Een ontmoeting met een medelogger hoeft zeker niet desillusionerend te werken. Ik heb er inmiddels twee ontmoet (meer volgen snel) en dat viel zeker niet tegen. En het is ook wel leuk om elkaar in real life te kennen.

Kees, (E-mail ) (URL) - 06-09-’03 17:00
B@rt

Ik ken een aantal “loggers” maar ben niet zo meetingfan. Ik kon sowieso niet vandaag, maar weet niet of ik anders wel gekomen was. We meeten toch juist elkaar via de log ?

B@rt, (URL) - 06-09-’03 17:07
*S*uusje

Weet je Smurf, voor mij gaat het er niet om of ik iemand leer kennen in het echt omdat ze webloggen, want ik heb een hele lieve vriendin in Vlissingen zitten die NIET logt, maar ze heeft wel een website maar absoluut geen log, en ook haar heb ik leren kennen met mijn gezin en dat was/is fantastisch en het gaat mij er niet om of iemand logt of niet, het kan klikken via internet/msn of niet, en als het klikt en beide partijen willen elkaar ontmoeten vind ik het best. Maar dan SAMEN met mijn gezin en niet ik alleen! Dat is voor mij heel erg belangrijk, ik wil niet alleen die persoon ontmoeten die op internet rondhnagt maar ook HET gezin, de kinderen als die er zijn en noem maar op. En als het klikt heb ik er hele goede vrienden/vriendinnen bij waar je privé juist mee uit kunt bouwen tot een geweldige vriendschap! Daar al eens aan gedacht? Het gaat om vriendschap en niet om het internet, dat dat toevallig het medium is waar je elkaar door leert kennen?? Is toeval in mijn ogen, ik bedoel als je iedere week naar een vast café gaat maak je toch ook vrienden die je dan ooit thuis zult ontmoeten?? Of blijft het voor jou dan ook bij dat café en niet verder??

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 06-09-’03 17:36
*S*uusje

Oh ja en dan ook nog, ik heb hier niet van geweten deze weblogmeeting maar dat zou ik dus al NOOIT doen! Ik wil mensen privé leren kennen gewoon in thuissituatie het liefst en als er DAN besloten wordt tot zeg maar een MINI meeting omdat je elkaar al hebt leren kennen is het wat anders…….

*S*uusje, (E-mail ) (URL) - 06-09-’03 17:37
Tinmar

ach, t is niet een echte ontmoeting, he… ‘t Is een meeting, da’s in mijn ogen toch iets naders. Da’s een festijn, een bijeenkomst, maar ontmoeten is heel wat anders

Tinmar, (E-mail ) (URL) - 06-09-’03 17:46
Heintjuhh

Ben pas 14 :p En heb geen auto.. dus kan er niet heen ennuh zoveel medeloggenoten van 14 zijn er niet. Dus heb er niks te zoeken :-p

Heintjuhh, (URL) - 06-09-’03 19:07
Gert-Jan

auto is niet nodig… er rijden ook nog treinen en in Amsterdam zelf rijd een tram…

Gert-Jan, (E-mail ) (URL) - 06-09-’03 20:23
Pinksoup

Voor een massale weblogmeeting sta ik niet echt te trappelen. Minimeetings of kennismaken met één of een paar medeloggers lijkt me wel heel leuk Ik heb inmiddels twee mensen ontmoet, en dat was leuk!

Pinksoup, (URL) - 06-09-’03 22:58
Nick

greetings !

Nick, (E-mail ) (URL) - 12-09-’06 10:25
buy nexium0036

cwclnpDeeply sorry for that.

buy nexium0036, (E-mail ) (URL) - 25-12-’06 04:30