Dat wil ik nou wel eens weten

Vooraleerst echter heb ik een heugelijke mededeling.
De dierenzaak waar ik altijd diervoeder koop heeft de radiozender weer teruggezet op 3fm, zoals het hoort!

Onderzoekjes vind ik ook altijd leuk, vooral ook omdat googleaars dat soms jaren later nog in gaan vullen.

Sommige van u wilden weten of ik op zondagochtenden ook koffie drink, het antwoord is: nee.
Op zondagochtenden slaap ik tot 10 uur, dan waakt de wekker mij.
Vervolgens zet ik de tv aan en ga Villa Live kijken.
Dus ik nuttig dan geen koffie, ik schiet meteen door naar het middageten, om vervolgens de hele middag op het internet rond te surfen.
En om vier uur haal ik dan even een kopje.

Wat doet u op een willekeurige zondag bijvoorbeeld allemaal?
En waarom dat?
Rene Maandag 05 Februari 2007 at 11:00 pm | | Smurf

44 reacties

travelagent

80 kilometer rijden om een vuurtoren te zien.

travelagent, (URL) - 05-02-’07 23:03
Martin

Ehh uitslapen tot meestal ongeveer 11.00u..daarna stofzuigen, afwasmachine leeghalen,tafel dekken..verse warme croussants,broodjes even afbakken en dan van een lekkere brunch genieten..en s’middags later video’s kijken.!!

Waarom?? omdat we dat leuk vinden.

Martin, (E-mail ) (URL) - 05-02-’07 23:24
ria

Meestal hetzelfde als op een doordeweeksedag, wandelen. Als er bezoekjes afgelegd moeten worden gebeurt dat wel meestal op zaterdag of zondag, gewoon omdat dat voor anderen het beste uitkomt.

ria, (E-mail ) (URL) - 05-02-’07 23:45
Leibele

Iedere zondag gaat de maanzaadchalle nog even de oven in voordat het op de brunchtafel beland.Samen met een gekookt scharreleitje smaakt het al heeeeel veeeeel jaren lang heel goed.Maar dat is het enigste vaste van de zondag.De rest is alijd weer anders.

Leibele, (URL) - 05-02-’07 23:56
Hansje

Koffie drinken, lekker ontbijten, fanloggen, lekker eten en ‘s avonds lezen, tv kijken of fröbelen. Het fanloggen doe ik omdat er zondagmiddag een uitzending is, de rest omdat ik dan helemaal een zondaggevoel heb. :-)

Hansje, (URL) - 06-02-’07 00:08
tagrijn

Er is bijna nooit een zondag exact hetzelfde. Soms maak je plannen en die verander je weer omdat het regent of zo. Soms heel actief, soms lezend op de bank, maar vrijwel nooit surfen op internet.Vijf dagen per week, ten dele voor fun en ten dele voor andere zaken, vind ik wel mooi

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 00:17
rob

De zondag is voor mij net zo’n dag als andere dagen: dus hoef ik niks en moet ik niks en doe soms wel eens wat. Wat vind je daar dan wel van?

rob, (URL) - 06-02-’07 00:41
Ster

Bij voorkeur doe ik het rustig aan, wandel wat en kijk voetbal. Maar meestal komen er nog wel wat huishoudelijke klussen tussendoor :-(

Ster, (URL) - 06-02-’07 05:36
V@nM@n

We proberen iedere zondag wat te doen. Al is het alleen maar om eens even een uurtje of zo buiten te zijn.

V@nM@n, (URL) - 06-02-’07 06:36
Pasula

Een willekeurige zondag…jee die heb ik niet, echt elke zondag is anders. Afgelopen zondag was ik naar Rotterdam met 2 vrienden en de zondag daarvoor was ik in Luik met 2 vrienden. De zondag daarvoor hield ik weer een lui dagje dus geen peil op te trekken.

Pasula, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 06:43
Chippie

Op zondag ben ik net als zaterdag veel met m’n hond bezig. Omdat ik 45 uur per week van huis ben en hij mij dus weinig ziet probeer ik dat in het weekend ruimschoots goed te maken. :-)

Chippie, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 06:50
Youke

Elke zondag is anders. In ieder geval sta ik wel vroeg op. Wat is vroeg? 7.30 uur. Vriend gaat squashen om 10 uur. Meestal word het huishouden gedaan, een verjaardag, aanwezig zijn bij een sportwedstrijd, enz.

Youke, (URL) - 06-02-’07 07:22
Joanna

Zondags is een niks-doen-dag voor Urs en mij, oke misschien in de bergen, op de ski, ik game s’avonds een beetje als er niks interessantes op TV is! maar alles leuke dingen. Tenslotte werken wij de hele week!
Love Joanna

Joanna, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 08:26
Jetje

De zondag heeft nooit een vast ritme bij ons. Soms is het een dag als alle andere dagen, soms is het een werkdag, soms is het een visitedag, soms is het een luierdag, soms een uitwaaidag.

Jetje, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 08:54
Downer

De zondag sla ik het liefst over, ik slaap tot ik wakker word, zet dan met een slaperig hoofd koffie en wordt dan langzaam echt wakker.
Ach en verder niks bijzonders, soms (op) bezoek, soms een hele dag lui achter de pc ;-)

Downer, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 08:57
Meneer Helffer

Ik doe wat ik moet doen. Dat verschilt gelukkig iedere zondag.

Sorry dat ik zo lang ben “weg” geweest. Er waren omstandigheden die mij hiertoe hebben gedwongen. Maar we zijn er weer en hopelijk ferquenter.

Meneer Helffer, - 06-02-’07 09:04
Mysterycouple

Wij hebben geen vast zondagritueel, onze zondagen zijn allemaal anders.
Maar wat wij zouden willen is uitslapen. Kan vruchtensap naast het bed.
13.00 uur opstaan.. croissantjes in de oven.
Heerlijk uitgebreid in bad..
Om een uur of 15.30 zijn we dan een beetje mens en gaan we het luxe etentje voorbereiden.
In de avond zitten we nog steeds in onze ochtendjas heerlijk voor de tv met een favoriet dvdtje aan.

De enige reden om het ritueel te verstoren zou voor ons een zondaguitstapje moeten zijn.
Maar helaas maar al te vaak is het nog even naar die, die of die.
En nee dat willen we eigenlijk niet!!

Mysterycouple, (URL) - 06-02-’07 10:10
pascal

Uitslapen… de enige dag in de week, koffie drinken… niks doen… stukje wandelen met vrouw en kinderen…

pascal, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 10:18
Belinda

Uitslapen, genieten van de rust, eventueel een A1 of F1 GP kijken, een beetje pokeren en voor de rest zo min mogelijk.

Belinda, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 10:58
Agnes

Wij maken er een relaxte gezinsdag van. Samen even naar het bos, de zee, familie oid en ook staat er elke zondag het bijwonen van een kerkdienst op het programma.
Quality-time in elk geval!

Agnes, (URL) - 06-02-’07 11:15
Linda

Meestal zijn voor mij de zondagen slaap/uit-rustdagen en kijk ik een filmpje en wat tv….schrijf ik mijn wekelijkse kaartjes en geniet van een rustige dag.

Linda, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 12:23
Chantal

een standaard zondag: – Wakker worden – Ontbijt op bed met krantje – Douchen – Koffie drinken bij ouders of schoonouders – Lunchen – Lekker warm bad met maskertje e.d. – Beetje rommelen in de keuken terwijl manlief op de pc speelt – DVD’tje kijken onder het genot van drankje en evt. hapje – Avondeten – Lekker douchen en badjas en pyjama aan – Koffie drinken en Journaal kijken – DVD of TV kijken – 22.00 uur naar bed

Dat is een standaard zondag hier…..

Chantal, (URL) - 06-02-’07 12:27
stoere schrijfster.

Lezen… lezen…. veel lezen. En schrijven natuurlijk. Kletsen met vriendinnen, uitgebreid lunchen. Winkelen in Utrecht of Amsterdam. In de kroeg cappuchino drinken. En ‘s avonds de uitslag van X-factor kijken… ;-)

stoere schrijfster., (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 13:09
beeobee

Sportschool en de rest van de dag doe ik aan badjaswonen.
Zie:
http://www.beeobee.nl/?p=761

beeobee, (URL) - 06-02-’07 13:31
Erik

Gezellig uitgebreid lunchen met vrienden.

Erik, - 06-02-’07 14:50
henriette

Hangt er van af of we van boord af kunnen. Als we de wal op kunnen doen we dat.

henriette, (URL) - 06-02-’07 15:48
Redstar

Meestal uitslapen. Koffie op bed,maar das bijna elke dag zo. Iets minder voor de pc als normaal door de weeks, maar wel altijd een game ofzo. Wandelen of bezoek..

Redstar, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 16:46
Hette

Hmm wat ik deze zondag gedaan heb, gelezen, geinternet, gezwommen. Zondag is mijn relaxsdag.

Hette, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 17:41
Brillie

Een gemiddelde zondag… dat zou jij toch niet begrijpen. Er komt olie bij aan te pas, een openhaard, goede wijn, kleine hapjes, en vooral veel warmte naar elkaar toe.

Brillie, (URL) - 06-02-’07 17:46
Bart

Weinig …… lekker elaxen. Ik ga ook wel naar de kerk. Of naar mijn (schoon) ouders. En ik ik nadenk wat ik zal gaan doen, is het al tijd voor Studio Sport en is de dag alweer voorbij ….

Bart, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 17:50
Struikelaar

Elke keer iets anders. Ik haat geordende regelmaat.

Struikelaar, - 06-02-’07 18:15
Hanscke

In ieder geval met Sjors mijn hond lopen omdat ik dan de tijd heb.

Hanscke, (URL) - 06-02-’07 18:58
Bloem

Geen een zondag is hetzelfde en dat is juist het leuke in mijn leven:-)

Bloem, (E-mail ) - 06-02-’07 19:26
Bloggie

Wat ik doe op zondag? Kan van alles wezen? Heb niet echt een vast stramien of zo.

Bloggie, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 19:50
Jolanda

pfff dat is elke keer anders…het enige wat standaard is is dat we uitgebreid ontbijtenmet croissantjes en luxer minibroodjes

Jolanda, (URL) - 06-02-’07 20:24
eisema

meestal onderweg naar allerlei sociale verplichtingen

eisema, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 20:33
Kees

Op een willekeurige zondag doe ik eigenlijk teveel om op te noemen. En waarom… omdat ik alijd genoeg te doen heb zo’n dag.

Kees, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 21:02
galder

zondags : uitslapen, croissantjes bakken,kippen voeren ,hout binnen halen, teevee kijken, naar de kroeg, daarna nog even wat eten, teevee kijken , en dan …slapen en morgen gezond weer op !

galder, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 21:42
Brigitte

elke zondag ben ik om 12 uur bij me ouders waar we met de gehele familie eigen gemaakte soep eet van mijn vader. Erna naar huis. Huisonderhoud en wat surfen. En ja begin me dag met koffie en eindig de dag met koffie!

Brigitte, (URL) - 06-02-’07 21:58
Tjap

Ik heb geen vaste activiteit voor de zondag. Behalve slapen tot ergens tussen 10 en 12 uur. Dan is het tijd voor ontbijt-lunch: paar pistoletjes in de oven en een eitje bakken. Soms even de stad in, soms aquarium schoonmaken, soms met mensen afgesproken, soms beetje doelloos (teken)filmpjes kijken op de computer, programma’s kijken die ik doordeweeks op heb genomen (is nu trouwens beperkt tot Battlestar Galactica op donderdag, maar die kijk ik dus op zondag). Videospelletje spelen. Soms weer een boekje lezen. Serieuze dingetjes regelen. Ja, de zondag is wel mijn serieuze-dingen-regel-dag omdat ik daar doordeweeks na het werk geen zin meer in heb. Zo. Het is weer een heel verhaal geworden. O wee als ik nu zo’n spam-ding krijg! ;-)

Tjap, (URL) - 06-02-’07 22:07
Angélika

Geen enkele zondag is hetzelfde… Soms zit ik de hele dag in de auto, een andere keer wandel ik 21 km… Dan heb je ook nog de zondagen na zaterdagavonden die erg lang duurden, dan word je wakker op verrassende plaatsen ;-)

Angélika, (E-mail ) (URL) - 06-02-’07 23:02
wies

als het goed is uitslapen tot 8 uur. was in de machine, strijken, de rest wakker maken, ontbijten, theedrinken, koffie zetten, douchen, aankleden, koffie drinken, even rond surfen, krantje lezen, kinderen manen voor het huiswerk, de hort op, naar buiten.fietsen, wandelen, de stad in, op bezoek, naar huis, eten, drinken, televisiekijken, op de bank in slaap vallen, en dan naar bed en niet meer kunnen slapen. ;)

wies, (URL) - 06-02-’07 23:04
Brillie

Zou ik bijna vergeten dat 3FM ook door het nieuwe kabinet de lucht uit gaat. Een nieuwszender is genoeg.

Brillie, (URL) - 07-02-’07 02:32
Rode Mazda

Aha, een lekker relaxte zondag dus…
Ik plan nooit wat op de zondag, lekker beleven zoals het komt… Waarom? Tja, weet ik eigenlijk niet, het gaat gewoon zo ;-)

Rode Mazda, (URL) - 07-02-’07 22:15
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.