Jakkiebah

'Mannie' heeft de volgende reactie geplaatst:

Gatverdamme, beginnen ze op nederland ook al met herhalen. Ik haat al die herhalingen van tegenwoordig


Ik snap werkelijk niet dat een mens kan haten waar een ander zo van kan genieten.
Ik was al bang dat iemand zo zou reageren, dus ik zette expres de volgende zinnen in mijn logje van gisteren:

Vanaf heden dus dagelijks rond middernacht op Nederland 3, We Zijn Weer Thuis.
Zo kan de nieuwe generatie ook betoverd raken van het werk van Wim T.Schippers.
Een beetje laat, en een herhaling, maar het is dan ook gewoon maar vulling, vroeger stopte de tv al ruim voor middernacht.


Midden in de nacht!
Dan wil men nieuwe programma`s?
In de zomer? 
Is men wel lekker?
Hoeveel mag dat wel kosten?

We zijn weer thuis is het waard om herhaald te worden, zeker rond middernacht!
Das beter dan het testbeeld, wat men waarschijnlijk niet haat?
Bovendien kan zo een nieuwe generatie kennis nemen van dat moois, en overgaan tot aanschaf van de DVD, of er gewoon van genieten.
Ik vind haat een heel zwaar woord.

Het is net of men me daarmee mijn nachtelijke pleziertje misgunt.
Jammer.

Ik zou willen dat dit het hele jaar doorgezet werd.
Alle parels van de publieke omroep na middernacht uitzenden.
En dat er dan een iemand is die dat haat, tja.
Die kijkt dan lekker niet.

Ik vraag me trouwens af welke idioot verzonnen heeft dat programma`s maar een keer uitgezonden mogen worden.
Er is zoveel aanbod, je kan nooit alles zien, daarom zijn herhalingen juist goed!
Zeker rond middernacht!
En zeker programma`s van tien jaar of ouder!
Rene Dinsdag 10 Juni 2008 at 11:00 pm | | Smurf

28 reacties

Martin

Dit is beter dan dat omroepen halverwege het seizoen stoppen,en dan pas verder gaan als ze der zin in hebben..!!

Martin, (E-mail ) (URL) - 10-06-’08 23:22
Brillie

Herhalen is hachelijk, omdat ik een goed geheugen heb, weet ik de moord al op te lossen voordat de eerste zin is uitgesproken. In Den Haag, waar het TV beleid wordt bepaald in dit land, zijn ze twee maanden op vakantie. En ja, dan kan de TV wel twee manden op herhalen. Eigenlijk is dat al een misdaad, omdat de werkende maar drie weken krijgen. En dan ook nog eens het plezier afnemen… SCHANDELIJK. Herhalen moet verboden worden.

Brillie, (E-mail ) (URL) - 10-06-’08 23:31
redstar

Het testbeeld heb ik nog een poosje proberen te volgen, maar ik vond er na een tijdje niets meer aan. Op den duur leek het altijd maar het zelfde, en je, dat gaat vervelen. Gister zag ik toevallig delen van de aflevering, en vond het eigenlijk wel geinig. Mag ik u plaatsbewijs zien? :-)

redstar, (E-mail ) (URL) - 10-06-’08 23:36
frank-103

Haten is een beetje triest. Herhalen ook, maar er zijn in de zomerperiode nu eenmaal minder mensen die TV kijken, het maken/kopen van nieuwe programma’s kost dan meer dan het oplevert. Ik stoor me niet aan herhalingen, de TV kan namelijk ook uit!

frank-103, (URL) - 10-06-’08 23:42
Frank

Er wordt inderdaad veel herhaald, maar dat is volgens mij al jaren zo. En zoals je zegt, sommige programma’s zijn het meer dan waard om herhaald te worden. ‘s nachts of overdag. En het is niet meer zo dat er maar een paar zenders zijn, dus bevalt het iemand niet, zappen of uitzetten.

Frank, (URL) - 11-06-’08 06:42
Mannie

Ja fijn dat het om middernacht is, dat is het enige goede eraan, maar ik heb het over herhalingen in het algemeen en niet alleen met vakantie tijd wat trouwens ook belachelijk is, alsof heel nederland op vakantie kan of gaat. Er zijn er bij die het zo bont maken dat als een serie is afgelopen de volgende dag het opnieuw begint en daarna weer en weer en dat haat ik ja, wat dat betreft ben ik de haatsmurf

Mannie, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 07:20
RI@&BERT

Het is niet mogelijk om het iedereen naar zijn zin te maken;-)

RI@&BERT, (E-mail ) - 11-06-’08 08:43
mysterycouple

Heerlijk juist dat het herhaald wordt, niet ier=dereen is zo oud dat hij dit gezien kan hebben

mysterycouple, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 09:31
Belinda

Wat heb je nu aan herhalingen om middernacht… Normale mensen moeten vroeg hun bed uit om te werken dus dan is snachts geen optie. Herhaal overdag en nieuwe programma’s ‘s-avonds zou veel beter zijn.

Belinda, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 09:44
ria

Van mij mogen ze hoor, er zijn vast meer mensen die ervan genieten, net als jij.

ria, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 10:40
Chantal

herhalen is op zich goed, zeker op deze tijdstippen… dat moet kunnen en als je niet wilt kijken, zet je toch wat anders op…

Chantal, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 11:28
Terrebel

Het woord “haat” wordt vaak misbruikt. Helaas. Zelf wil ik graag herhalingen van Brigadier Dog. Heb daarvoor zelfs de Tros aangeschreven! Helaas is de serie nog niet op DVD verschenen. Zelfs niet op video, bij mijn weten.

Terrebel, (URL) - 11-06-’08 11:34
Kitty

Ach, je hebt altijd mensen die lopen te zeuren en ik vind dat je gelijk hebt dat ‘haat’ een veel te zwaar woord is.
Ik heb samen met de kinderen genoten van de serie De Zevensprong. Heb hem wel op DVD gekocht maar dat kwam omdat we de herhaling op TV gemist hadden.Deze serie die jij beschrijft in je vorige log klinkt ook wel erg leuk !

Kitty, (URL) - 11-06-’08 11:54
Bart

Herhaling is de kracht van het leren.

Bart, (URL) - 11-06-’08 12:28
Jesse

Sorry, beetje offtopic, maar ‘k moets gelijk aan jou denken toen ik dit las.

http://www.nu.nl/news/1607498/71/Smurfen..

Jesse, - 11-06-’08 13:21
jager

Ik kijk vrijwel niks “life” op tv, dat wat ik wil kijken neem ik op zodat ik reclame kan skippen.
Het enige wat ik meestal kijk is het journaal. Dus veel last van herhalingen heb ik niet en het lijkt me best nuttig voor sommmige mensen.

jager, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 14:50
Rick de Kikker

@Jager, dat ligt eraan op welk tijdstip je het Journaal bekijkt.

Rick de Kikker, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 15:30
kurai

Niks mis met herhalen van series die tien jaar geleden voor het laatst te zien waren :)

kurai, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 15:46
Julian

Het herhalen van programma’s is juist handig. Kun je nog even terug kijken naar stukjes die je gemist hebt bijvoorbeeld.

Maar sommige zenders herhalen sommige programma’s iets te veel. Ik wacht weer met smart op de nieuwe programma’s die we in de herfst kunnen verwachten.

Julian, (URL) - 11-06-’08 18:00
tagrijn

Een goeie cd draai je toch ook meer dan één keer? Of zou dat ook niet mogen?

tagrijn, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 19:52
Marnix

Het is alleen jammer dat als erg goede serie’s of programma’s herhaald worden het vaak ‘s avonds laat is. Sommige prograama’s zijn inderdaad de moeite waard om meer dan 1x te zien

Marnix, (URL) - 11-06-’08 20:26
Liesbeth

over smaak valt niet te twisten..sommige dingen worden wel constant herhaald, soms zo lang ook dat twee generaties ervan kan genieten,dat is wel weer geinig, bassie en adriaan bv :-)

Liesbeth, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 21:15
roel pot

Ach, persoonlijk kan ik me er niet zo druk over maken.

Ik hou wel van herhalingen en ik haat sommige mensen.

roel pot, (URL) - 11-06-’08 22:10
Leibele

Net zo als Mannie haat ik herhalingen. Ofschoon ik nu herhaal wat Mannie al schreef meen ik dat. Als we alweer thuis zijn dan zijn we thuis en heb ik er geen behoefte aan dat Wim T weer herhaald thuis moet komen.Als men dat wil zien, mij best.Ik zit er niet mee.

Leibele, (E-mail ) (URL) - 11-06-’08 22:51
Mannie

Voor degene die over het woordje haat vallen maak er dan een hekel aan hebben van. Dan heeft rene ook vast een hekel aan de haatsmurf ;)

Mannie, (E-mail ) (URL) - 12-06-’08 12:11
Linda

Ik ben niet blij met herhalingen die ze inmiddels al een keer of tien herhaald hebben, maar vaak vind ik het ook wel weer handig want dan kun je alsnog iets zien als je het gemist hebt. Ik zou het wel een strak plan vinden als ze in de nacht één zender zouden gebruiken voor goede oude series en programma’s, maar ja ik heb daar niets over te zeggen…..

Linda, (E-mail ) (URL) - 12-06-’08 17:47
DarkRain

Waarom zou je programma’s om 12 uur snachts gaan herhalen, de meeste mensen liggen dan al op bed zodat nog niemand het leert kennen, als dat dan het doel is dan kunnen ze het beter op een ander tijdstip uitzenden.

DarkRain, (URL) - 12-06-’08 20:03
Renesmurf
Er is geen haatsmurf, wel een moppersmurf.
Renesmurf, (E-mail ) (URL) - 12-06-’08 22:38
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.