X aantal foto`s

Als ik foto`s log wil ik niet teveel kletsen.
Maar ik wil toch eens uitleggen waarom ik het doe op deze manier.
Ik vind foto`s maken leuk, en ik wil ze ALLEMAAL online hebben!
Ik vind het leuk om ze in mappen te stoppen en ze dan eens per week door te spitten om er tien uit te zoeken voor een logje.
Dat er nog mensen wat leuks op weten te zeggen vind ik helemaal top!

Zo kwam tijdens het doorspitten der fotomappen de herinnering aan het LOGO optreden te Roosendaal weer bovendrijven.Daar hebben ze zelfs een multifuntioneel gebouw, dat met die witte balkonnetjes, daar komt elke zondag een uitzending van Rising Flow Radio vandaan, en wel de Rising 25.Dit schijnt typisch iets voor mij te zijn, want zijn hele kop staat er niet eens op!Het eind van de straat heb ik al vaker laten zien, maar niet vanaf dit puntBoven de boomgrens, in Liechtenstein, zag ik een beest lopen.En hij liep naar links.Rechts van de Rijn is het Zwitsers, evenals de berg rechtsachter.Wie goed kijkt ziet de grenssteen tussen Oostenrijk en Liechtenstein, de grens is te bewandelen over de bergtoppen!!Dit is een kunstwerk in Ruigoord, met op de achtergrond een kantoorpand van de industrie.Als laatste een oude nog nooit gelogte foto, van de achterkant van het station te Winschoten, van toen de treinen nog geel waren.
(en bovenin een prachtige vogel)

Rene Vrijdag 05 September 2008 at 8:00 pm | | Smurf
Gebruikte Tags:

negentien reacties

Me!

De laatste vind ik klasse… Trein in de sneeuw

Me!, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 20:44
Bart

De goede oude NS tijd….. Alhoewel, ze reden toen ook niet op tijd :-)

Bart, (URL) - 05-09-’08 21:04
Linda

Die laatste foto is echt geweldig…en ik vind de foto’s van de bergen mooi…ik vind het altijd leuk om hier foto’s te kijken…

Linda, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 21:09
Brillie

Tja…

Brillie, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 21:36
jager

Ik luister regelmatig naar rising flow…
Ik spaar de foto’s ook allemaal in mapjes maar uit gemak zucht doet ik er dan meestal een presentatie van maken anders ben ik zo aan het knippen en plakken, hahaha..
Brrr oude treinen daar in Winschoten lijkt wel een beetje op hiero in Venray ;)

jager, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 22:11
ria

Ik ga ook voor de laatste :-)

ria, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 22:26
galder

ja, mooie foto hoor, die met de halve hond !!!

brabantse groeten en HOUDOE

galder, (URL) - 05-09-’08 22:35
Martin

Die eerste foto is best hinderlijk..hihi maar ik ga voor de laatste ook vind ik dat de beste.
En van Quandy zijn ze natuurlijk altijd mooi al is het half..;-)

Martin, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 23:01
fialas

mooie sombere bergfoto’s die de eenzaamheid laten voelen, foto van station Winschoten zal ooit historische waarde krijgen, het schijnt daar nog bar vaak te sneeuwen, en waneer krijgen we een solo van Quandy’s rechteroor?

fialas, (E-mail ) (URL) - 05-09-’08 23:52
Leibele

En is het Winschoter stationnetje nog in de orginele staat?

Leibele, (E-mail ) (URL) - 06-09-’08 00:49
Jeroen

Ah het station van Winschoten! Een lust voor het oog van iedere treinliefhebber. Ik heb ooit een stukje gelezen over een modelspoorbouwer die het station van Winschoten nagemaakt heeft. Dat was nogal een karwei want hij moest vanaf de bouwtekeningen beginnen…

Overigens…die eerste foto…wie bepaald wat hinderlijk is??? Dat is nogal een ruim begrip!

Jeroen, (E-mail ) (URL) - 06-09-’08 09:45
travel

mooi die laatste foto, brengt herinnering in me op.(die vogel is gewoon een meeuw.
Ik zie geen beest trouwens.

travel, (E-mail ) (URL) - 06-09-’08 09:54
RI@&BERT

Arm beest, alweer geen kop!;-)

RI@&BERT, (E-mail ) - 06-09-’08 10:28
Mannie

Doe mij de laatste foto dan maar

Mannie, (E-mail ) (URL) - 06-09-’08 10:39
henriette

Foto’s van de Rijn zijn altijd goed!

henriette, (URL) - 06-09-’08 10:44
hanscke

Is het Kyra of Quandy?

hanscke, (E-mail ) (URL) - 06-09-’08 11:53
Belinda

Dat is met recht het leuke van foto’s: herinneringen komen weer tot leven!!

Belinda, (E-mail ) (URL) - 06-09-’08 12:34
Bloem

Station Winschoten, Smurf je woont in een prachtige omgeving c.q. provincie!

Bloem, (E-mail ) - 07-09-’08 09:44
Redstar

Het zijn weer prachtige foto’s … En bovenal herinneringen voor jou

Redstar, (E-mail ) (URL) - 07-09-’08 12:25
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.