Je ziet maar

Ik keek naar beneden en Quandy keek naar boven.En dit is de rotonde in Winschoten met op de achtergrond een kermis.
Een oude foto, want nu bouwen ze aldaar een nieuwe cultuurhuis.Dit is ook een oude foto, maar het uitzicht zal vast en zeker nog hetzelfde zijn, alleen momenteel wat meer groen.Ik toon nu een aantal prachtige huizen in Winschoten.Die staan er maar te staan, met bewoners die maar bewonen, en bewonderaars die bewonderen.Dit lijkt best klein zo schuin van boven, maar als ik er voor sta is dit een enorm pand.En weer terug naar mijn eigen woning, alwaar ik op een zondagochtend paaden hoorde trappelen.En dat komt niet zo vaak voor.Deze tafel en stoelenfoto kwam ik ook nog tegen, nu zit ik daar nog wel dagelijks, maar aan een andere tafel en op een andere stoel.En ik sluit hiermee af, en tevens de vraag om eens één foto te beoordelen.
Eens kijken hoe dat uitpakt.

Rene Zaterdag 30 Juni 2012 at 12:00 am | | Smurf

zestien reacties

linda

ik ga voor Quandy, ik be gek op herders
leuke foto

linda , (URL) - 30-06-’12 00:16
Henry

Ik ook .. Heb zelf ook een hond. Ga de volgende keer eens met je rug op de grond liggen en neem een foto van onderen! Geeft het een leuk resultaat. Verder vind ik hem prachtig! ;)

Henry, - 30-06-’12 01:39
Marjolijn

Foto 4 vind ik deze keer wel een mooie.
En paarden getrappel door de straat, dan moet je zeker even kijken.

Marjolijn, (URL) - 30-06-’12 05:05
Chantal

Mooie Photo Friday Hond… ;-)

Chantal, (URL) - 30-06-’12 06:46
zuster_klivia

Die van de koetsjes, ik ben gek op paarden. Ben ooit begonnen met rijden toen ik 10 was en rijd de laatste jaren niet meer omdat ik te schijterig ben geworden. Na een fikse valpartij waarbij ik mijn bekken kneusde. Nu kom ik elke week nog op de manege, om te kijken. Jill rijdt nl ook. Leuk!

zuster_klivia, (URL) - 30-06-’12 09:15
די מריו

Quandy heeft voor mij gewonnen. Paarden winnen het bij mij niet van een hond. Ik vertrouw honden veel meer. En er zitten wel mooie huizen bij, maar die kun je niet knuffelen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 30-06-’12 09:40
Agnès

Je hebt erom gevraagd, dus hier komt ie: De eerste en de derde foto zijn het scherpst… als je door een ruit fotografeert moet ie wel schoon zijn en als je huizen fotografeert moeten ze er wel recht op staan. De onderste staat helemaal scheef. Les 1 in fotografie: De horizon moet recht staan…en verder: nu heb je in en rondom het huis gefotografeerd. Ietsjes verder is ook leuk… maar let niet op mij… ik ben veel te streng..Agnès

Agnès, (URL) - 30-06-’12 12:00
Sjoerd

Door ruiten fotograferen is nooit goed. Zeker niet als je reflecties laat zien. Dus vallen er veel foto’s af voor mij. De onderste twee zijn niet scherp. Blijft uiteindelijk alleen Quandi over.

Sjoerd, (URL) - 30-06-’12 20:15
antony_petit@hotmail.com

zijn maar kleine huizen vind ik , vergeleken met huizen die ik al gezien heb en dat zijn er wel meer 100 dus ik bijzie maar huizen hier en nederland is iet totaal anders
de eerst foto,s vind ik beste ,is een spontaan plaat de rest zou mischien iets meer moet verzorgen met doel op pad gaan
groetjes antony

antony_petit@hotmail.com, (URL) - 30-06-’12 21:41
hanscke

De derde foto boeit mij vanwege de kleuren

hanscke, (URL) - 30-06-’12 22:08
Leibele

De foto van de ronde tafel met bijhorende stoelen straalt een intimiteit uit dat veel zegt. Foto technisch niet geslaagd maar oh zo sprekend.

Leibele, (URL) - 30-06-’12 22:28
oma

Ha Rene,

Daar staan heel mooi panden in Winschoten, beetje Duitse invloed. oma

oma, (URL) - 30-06-’12 22:30
frank-103

Technisch gezien zijn de foto’s niet zo best, maar het gaat jou om het plaatje en daarbij is de foto met quandy het duidelijkst.

frank-103, (URL) - 30-06-’12 23:12
Albert y Mara fotoblog

Ondanks de soms wat mindere kwaliteit vond ik het leuk je foto’s te bekijken.
Ik weet hoe jij er over denkt. Jij bepaalt wat je plaatst. Gewoon blijven doen.
Groetjes
Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 01-07-’12 01:51
Irene

Quandy natuurlijk.

Irene, (URL) - 01-07-’12 12:45
Thérèse

Ik noem een zin: Die staan er maar te staan (de huizen) met bewoners die maar bewonen en bewonderaars die maar bewonderen. Dat vind ik een heel aparte zin, die er uit springt.
Als foto vind ik die tafel met de 4 stoelen heel apart. Je zal zelden iemand vinden die daar een foto van maakt, zonder mensen erop alleen die tafel en die stoelen.

Thérèse, (URL) - 02-07-’12 13:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.