Kaas

Ik woon boven het kaaspakhuis, met meer dan 50 soorten kaas.
En toen ik er boven kwam wonen besloot ik dat ik van elke soort kaas een pond zou kopen.
Een pond om plakjes van te snijden voor op mijn brood dat ik meeneem naar mijn werk.

En het is allemaal erg lekker, op wat vieze dingen na, en nu was ik aan de geitenkaas.
En daar bestaan drie soorten van, en ik nam eerst deze met kruiden.En toen was ik met Quandy aan de wandel, en toen hij daar zo mooi stond nam ik er eens een foto van.En even ingezoomd, dat deed hij tenslotte ook, en het is duidelijk een reu.En toen hield ik de camera zo scheef dat het net recht lijkt, maar nu dus helemaal eigenlijk nergens naar.En toen ik van de week naar mijn huis liep zag ik zowaar twee regenbogen!En wat is ie toch mooi he, en dan die vrolijke voorjaarsbomen er bij.Voor mijn werk moet ik fietsen naar Nieuwe Pekela, en aldaar staat dit kunstwerk.
Juist daar is een autoverkeerswegviaduct dat de kilometerslange lintbebouwing onderbreekt.
En wellicht moesten daar panden voor gesloopt worden, en nu is dit dan wat er voor terug kwam.Winschoten.
Ik hoorde afgelopen week dat in elk geval de naam van reisburo Thomas Cook gaat verdwijnen.Dus toch eventjes vastleggen.En toen ik langs de Free Record Shop kwam die ook nog maar even.En deze is dan mooi vanwege die lantaarnpaal, maar dan is de gevel weer niet goed leesbaar.En weer verder met de kaas.Want de kruidengeitenkaas was al op voor ik aan toe kwam om over te loggen.Wat inhoudt dat ik hiermee eindig met elke keer hompen kaas te loggen.
Ook al omdat daar wel een beetje genoeg van krijg.

Maar ik blijf natuurlijk wel altijd maar doorgaan met het afwerken van de lijst, want daar krijg ik nooit genoeg van.En tenslotte dit.
Morgen het hele verhaal en een heuse fotoshoot, zie dit als voorproefje.

Rene Vrijdag 16 Mei 2014 at 10:22 pm | | Smurf

zeventien reacties

Mark

Zo een erg mooie auto! Ben benieuwd naar het verslag morgen :-)

Mark, - 16-05-’14 22:57
Hans

En bevalt de geitenkaas?
Het was zeker prima wandel weer.
Je nieuwe baan bevalt je goed las ik net bij jager, dat is mooi.
Dan is de fietstocht ook een klein feestje. :)
De laatste foto is wel een leuke verrassing, wat glimt hij. Hans

Hans, (URL) - 16-05-’14 23:39
curieuzeneuzemosterdpot

ohhh .. je hebt een nieuwe wagen? :-D

de kaas ziet er superlekker uit!

maar het kroontje van dit blog is toch wel de dubbele regenboog, renesmurf! :-)

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 17-05-’14 00:07
Leidse Glibber

vraag mij af hoeveel kazen je nu al geproefd hebt. Zag er wel erg lekker uit .

Leidse Glibber, (URL) - 17-05-’14 00:35
frank-103

Gefeliciteerd met jouw nieuwe bolide, en die geitenkaas die hoef ik niet, ik probeer trouwens helemaal niet veel uit, ik koop wat ik lekker vind en verder niks!

frank-103, (URL) - 17-05-’14 00:40
Albert y Mara fotoblog

We kijken uit naar de fotoreportage van je nieuwe auto. Zij ziet er super uit. geitenkaas met kruiden, heerlijk.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 17-05-’14 01:01
boerin zonder naam

Jaaaa Kaas! Helemaal mijn ding! Maaaaaar……. dan wel van koeienmelk en door mijn man gemaakt!

boerin zonder naam, (URL) - 17-05-’14 04:56
Marjolijn

Een regenboog…schitterend!
En kaas….heerlijk!
Een nieuwe auto…. helemaal goed!
Veel veilige kilometers en rij plezier er mee.

Marjolijn, (URL) - 17-05-’14 05:18
Chantal

Wij zijn inmiddels ook verknocht aan Geitenkaas, in allerlei vormen en smaken. Ook in warme gerechten erg lekker en nog ‘underrated’

Chantal, (URL) - 17-05-’14 06:34
Di Mario

Wauw Rene, wat een mooie auto. Als die voor jou is, dan heb je een goede keus gedaan. Ik heb nog nergens kunnen lezen hoe je de geitenkaas met kruiden vond. Of heb ik daar overheen gelezen? De foto van Quandy zijn weer mooi, voornamelijk die eerste twee.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 17-05-’14 07:57
ria

ik vond je kaaslogjes altijd wel leuk, maar ja het is jouw blog natuurlijk en Quandy is ook leuk en de toren ook. Mooie auto!

ria, (URL) - 17-05-’14 08:14
Sjoerd

Dan zal ik vandaag de auto maar even overslaan en het hebben over die geweldige foto van de winschoter toren onder de regenboog. Mooi gedaan jochie. En kaas proeven doe ik ook graag. De fijnste kaas vind ik een Emmentaler of een Baskische kaas op basis van koe en schapenmelk.

Sjoerd, (URL) - 17-05-’14 08:15
Paul

Prachtige foto van de toren met de regenboog.

Paul, (URL) - 17-05-’14 10:58
cuisine celine

Hm; wat ziet die kaas er lekker uit!

cuisine celine, (URL) - 17-05-’14 11:40
jagerr

Ik houd ook wel van een stukje kaas maar niet zo van geiten kaas. Free record shop, hadden we hier ook maar is inmiddels verdwenen….

jagerr, (URL) - 17-05-’14 20:37
Thérèse

Zonde van het onderbreken van de lintbebouwing. Hier hebben ze dat ook gedaan (stom stom!) voor een winkelcentrum nota bene; alsof je zo’n wegje niet gewoon even kan oversteken.

Het tweede: hier wordt veel afgebroken en dan merk ik al heel gauw dat als er iets nieuws gebouwd is, je heel snel niet meer weet, wat er gestaan heeft. Ik ga daar nu ook foto’s van maken, is mijn voornemen.

Dat was het.

Thérèse, (URL) - 17-05-’14 21:53
rietepietz

Volgens mij blijft het reisbureau wel estaan maar dan onder een andere naam maar inderdaad, dan gaat dit uithangbord toch verdwijnen.
De regenboog is écht heel mooi, het lukt lang niet altijd om die mooi vast te leggen ,maar het is jou dus gelukt!
die kaaslogjes waren toch best wel leuk hoor!

rietepietz, (URL) - 19-05-’14 09:32
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.