Leuk is andeRs

In 1999 wilde ik mijn kansen op de arbeidsmarkt vergroten door een auto aan te schaffen.
En dat lukte, ik trad in dienst, als schilder, bij een woningcorporatie en mijn rode jeep bracht me waar ik wezen wilde.

De jaren verstreken, en ik liters verf, en elk jaar kwam hij weer door de keurig, ook als ik dat moest betalen, en elk jaar kon ik vooralsnog bij mijn werkgever blijven.

Tot 2014, toen had mijn werkgever voor mij een andere werkgever gevonden en toen kreeg ik dat ongeluk.
Totall lloss.

Ik besloot vrij snel dat ik een nieuwe auto wilde, want de vakantie`s komen er ook weer aan, en ik keek op internet of mijn auto nog in productie was.
En dat bleek het geval:
Aanvankelijk wilde ik eerst weer een rode, maar dan zou ik moeten wachten tot augustus.En als ik per se een rode zou hebben gewild had ik dat ook gedaan, maar op zich vind ik een groene ook prima.Het is immers een andere auto, dus mag die ook wel een andere kleur hebben.Ik ging even langs bij dichtsbijzijnde suzukidealer en bestelde een auto.Ik moest twee weken op mijn fiets naar mijn nieuwe werk, en dat viel best wel een beetje tegen.Vrijdag kon ik hem ophalen en dat deed ik samen met mijn ouders.Het betreft een Suzuki Jimny, en ik hoop dat ik hier ten minste wel 25 jaar in mag rijden.Mijn tweede auto.En mijn eerste zal ik nooit vergeten.UPDATE: Vergeten te vertellen dat ik er een trekhaak onder heb laten zetten, excuus daarvoor, ja die zit er onder.

Rene Zaterdag 17 Mei 2014 at 10:22 pm | | Smurf

22 reacties

Hans

Het klink wel gek, maar het is wel zo, je eerste auto vergeet je zeker niet.
Dat is een speciaal gevoel wat je niet kwijt raakt.
Je heb nu een mooie nieuwe aanwinst staan, een erg leuke auto om te zien en rijden zal ook wel goed zijn gezien het plezier je er aan beleeft.
Laat je er nog een trekhaak onderzetten voor de caravan? Hans

Hans, (URL) - 17-05-’14 22:54
Mirjam Kakelbont

Soms heb je gewoon een band met iets van blik. Daar is niets mis mee. Stiekem vind ik dat auto’s een soort “gezichten” hebben, let maar eens op de koplampen ;-) Jouw nieuwe auto heeft een guitige en stoere blik. Past precies bij jou! Heel veel veilige kilometers, Rene!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 17-05-’14 23:02
Frank-103

Gefeliciteerd met je nieuwe auto! Dat je er maar veel veilige kilometers mee mag maken!

Frank-103, (URL) - 17-05-’14 23:22
klaproos

zo René, man dat is een supergaaf karretje, en ik wens jou er nog héél veel rijplezier in hoor,
groen, als je nu langs het bos gaat rijden zie je vast veel wild;-)

ik hoop het voor je,
toi toi toi

klaproos, (URL) - 17-05-’14 23:45
Paul

Misschien dan, nu je jouw nieuwe auto hebt, toch wat vaker de fiets pakken? Dat is goed voor je conditie! En verder vind ik het een mooie groene kleur!

Paul, (URL) - 17-05-’14 23:57
boerin zonder naam

Misschien is deze niet zo milieuvriendelijk, maar je kunt toch tegen iedereen zeggen dat je een ‘groene’ auto heb aangeschaft!

boerin zonder naam, (URL) - 18-05-’14 05:04
Marjolijn

Mooi karretje, daar kun je de nodige jaren weer mee vooruit…!
Veel veilige, en prettige rij kilometers.

Marjolijn, (URL) - 18-05-’14 05:26
Chantal

Gave kar zeg, stoer ook

Chantal, (URL) - 18-05-’14 06:31
Sjoerd

Een heel mooie auto Smurf, ik hoop dat je er heel veel plezier, en veilige kilometers mee mag hebben. Als het schilderen niet meer mag lukken kun je nog altijd boswachter worden…

Sjoerd, (URL) - 18-05-’14 06:54
gerdaYD

Wow, proficiat René, dit is een wel heel mooie bolide en ik hoop dat je er nog heel lang plezier aan beleven mag. Nu maar duimen dat je met deze géén ongeluk krijgen zal!

gerdaYD, (URL) - 18-05-’14 07:51
Mark

Mooie bak! Zeker wel!
Komen er nog binnen foto’s ;-)?

Mark, - 18-05-’14 09:47
Di Mario

Ja Rene, dit vind ik een mooie keus van je. Past ook goed bij je. Ik hoop dat je er veel en gezonde veilige kilometers mee kan rijden. En daarom nog heel veel logjes kan maken van waar je bent geweest in Nederland en daarbuiten.

Love As Always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 18-05-’14 11:51
Theo

Toen ik de eerste foto zag, dacht ik dat je er een foto op had geschilderd. Totdat ik goed keek en zag dat het een reflectie van huizen was. Ik geef je groot gelijk hoor, dat je weer dezelfde auto neemt. Ik rijd al jaren een Renault Megane. Inmiddels is dit mijn derde. Het enige verschil is dat ik nu een station uitvoering heb, zodat ik meet hout bij de houthandel kan halen :D

Dat je nog lang veel plezier van je nieuwe auto mag hebben.

Theo, (URL) - 18-05-’14 12:48
ria

Mooi hoor. Stoere kar! Je bent er vast heel blij mee en ik wens je veel veilige kilometers!

ria, (URL) - 18-05-’14 19:09
Han

Je bent er wel op vooruitgegaan (over geld praten we niet). Deze is door zijn motorkap wel een stoerder model, GEFELICITEERD!

Han, (URL) - 18-05-’14 19:15
Thérèse

Gefeliciteerd RenéSmurf met een mooie groene auto.

Thérèse, (URL) - 18-05-’14 20:16
hanscke

mooie auto. vind ik altijd zo lekker naar nieuw ruiken. duidelijk een nieuw tijdperk. veel plezier er mee.

hanscke, (URL) - 18-05-’14 20:58
Aly

Gefeliciteerd !!
Het is een snoeppie hoor !
Lekker stoer en robuust .
Kun je de fiets weer laten staan naar je werk ,)
Veel veilige km gewenst Rene

Aly, (URL) - 18-05-’14 22:28
rietepietz

Heel veel plezier met je nieuwe auto, een verre neef van mijn Suus !
Mocht ik je óóit ergens tegen komen zal ik ‘m zéker herkennen, je weet dat ik een kenteken tic heb en dit kenteken maakt het wel héél makkelijk om ‘er iets van te maken”, er hoeft alleen maar een i tussen de twee T’s om er een echt mannengeheugensteuntje van te maken… !

rietepietz, (URL) - 19-05-’14 09:38
Henry

Een auto moet 1 ding doen en dat is rijden en de rest is bijzaak. Persoonlijk en voor iedereen anders. Mijn vader rijd Suzuki en aan zijn auto mankeerde nooit iets dus lijkt me prima merk. ;)

Henry, (URL) - 19-05-’14 22:44
Albert y Mara fotoblog

Felicidades Rene met deze prachtige auto. Hier kan je jaren plezier van hebben. Als je nog eens in de buurt bent, dan ben je van harte welkom voor een drankje op ons terras aan het Veluwemeer, maar …. dan moeten we wel in Nederland zijn. Ook namens m’n lief heel veel plezier met je Suzuki jeep. Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 20-05-’14 01:17
Laurent

Gefeliciteerd!

Laurent, - 22-05-’14 08:19
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.