Aanzien

De beleefroute van De Slag bij Heiligerlee heeft er ook eentje bij Westerlee.En dat ben ik eens gaan verkennen met Quandy.En het staat er allemaal netjes bij.Kijk, een kaartje, kijk wat u herkent.En even van een afstandje.En de rest moet u zelf maar komen zien, en dat is die kant op.En weer terug in de bewoonde wereld.De avondzon in het Sterrebos te Winschoten.Paul de Leeuw die naar ons zwaaide.En toen het poeziefestival.

Rene Dinsdag 06 Oktober 2015 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

Thérèse

Ah een leuke reportage. Ik liep even gezellig met jou en Quandy mee.

Thérèse, (URL) - 06-10-’15 23:35
curieuzeneuzemosterdpot

heel mooi gemaakt! :-D

curieuzeneuzemosterdpot, (URL) - 07-10-’15 02:08
Marjolijn

Een tochtje met van alles wat.
Aan dat huisje mag nog wel een en ander gedaan worden, voor het echt bewoond kan worden.

Marjolijn, (URL) - 07-10-’15 04:57
Di Mario

Ik zwaai vast terug, ik vind het zo onbeleefd als ik dat zou vergeten. Je avondzon is prachtig. Ik herkende wel wat plaatsnamen.. Maar Quandy blijft toch mijn favoriet om op de foto te bekijken.

Love As always
Di Mario

Di Mario, (URL) - 07-10-’15 06:42
Sjoerd

Dat is mooi zo’n beleef-route. Zo zie je weer eens wat anders in je eigen omgeving.

Sjoerd, (URL) - 07-10-’15 13:27
Rietepietz

Quandy vond dat roestige mannetje machtig interessant. Nou heel veel herken ik niet op die kaart, mijn geografische kennis is niet om oever naar huis te schrijven, maar Winschoten ken ik door jou natuurlijk!
maar het is me tever weg om ze;lf eens te komen kijken;-)

Rietepietz, (URL) - 07-10-’15 16:34
hanscke

Ik mis Sappemeer op de kaart, want zo heb ik het geleerd, hoogezandSappemeer.

hanscke, (URL) - 07-10-’15 17:01
SUSKE

behalve Winschoten die ik natuurlijk van deze blog ken herken ik niets. Te ver uit mijn buurt.

SUSKE, (URL) - 07-10-’15 20:21
Albert y Mara fotoblog

Soms moet je in je eigen omgeving er op gewezen worden dat er nog iets moois te beleven is, en dat vertolk je met je verslag heel goed, de beleefroute van De Slag bij Westerlee, en nog wel samen met Quandy.
Grtz Mara

Albert y Mara fotoblog, (URL) - 07-10-’15 20:31
frank-103

Er is bij jullie in de buurt een boel te zien, dat is hier waarschijnlijk ook wel, maar ik bezoek er niet zo veel van.

frank-103, (URL) - 08-10-’15 23:03
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.