Foto`s

Het fijne van een eigen weblog is dat ik hier de baas ben.Zo kan het dus voorkomen dat ik begin december allemaal etalagefoto`s maak.En die dan gedurende het daar op volgende jaar allemaal toon.Ik was er ook eerder nog niet aan toegekomen, zoals u hebt kunnen lezen.En al deze etalages bevinden zich in Winschoten.Daarna zijn ze gewijzigd voor kerstmeuk en nu is het allemaal weer anders.Mij ging het vooral om die etalages te tonen die nog aandacht hebben voor Sinterklaas en dat niet overslaan.Want in het overdekte winkelcentrum `tRond bijvoorbeeld staat altijd al voor aankomst een spuuglelijke kerstboom.Op mijn eigen weblog kan ik het dus tussendoor over iets heel anders hebben dan wat u ziet.Opdat iedereen in vrijheid lief kan hebben, is de tekst bij onze regenboogzebrapad.De regenboogzebrapad wordt ook wel eens homozebrapad genoemd.
Het is om aan te tonen dat men hier in Winschoten mag zijn wie hij of zij wil zijn.
Het is om de sexuele diversiteit te onderstrepen, dus niet alleen de homoseksualiteit.

Er zijn landen op deze wereld waar homoseksualiteit verboden is, daar worden homoseksuelen vermoord!
Daarom vind ik het juist goed dat in landen waar alles wel mag dat ook op de openbare weg getoond wordt.
Elke stad zou een regenboogzebrapad moeten hebben.

Ik leg het nog maar een keertje uit omdat nog steeds niet iedereen het begijpt, dat het zo logisch allemaal nog niet is.

Rene Vrijdag 26 Januari 2018 at 10:22 pm | | Smurf

tien reacties

Hans

Eigen baas op je eigen weblog, ook dat mag in ons land.
Gelukkig wel, en een terugblik is best wel leuk feestdagen vliegen altijd om. Hans

Hans, (URL) - 26-01-’18 22:54
די מריו

Mooi gesproken. En die zwarte pieten is misschien wel iets voor volgend jaar. Dan laat ik de kinderen een tekening maken voor in de etalage van zwarte piet en sinterklaas. Goed idee van je.

Love As Always
Di Mario

די מריו , (URL) - 26-01-’18 23:39
Marjolijn

Heerlijk toch om eigen baas te zijn…!!
Vaak genoeg kan dat niet.

Marjolijn, (URL) - 27-01-’18 07:23
Sjoerd

Ik sluit me hier bij aan, laat iedereen in vrijheid liefhebben…

Sjoerd, (URL) - 27-01-’18 14:08
Francky

Op mijn blog ben ik ook de baas, ook al heeft dit me volgers gekost.
Verder ben ik ook akkoord met ‘laat iedereen in vrijheid liefhebben.”

Francky, (URL) - 27-01-’18 16:42
Rietepietz

Die regenboogtoestanden zeggen helemaal niéts over de mening van alle mensen, of dacht je dat een homohater ineens na het wandelen over een regenboogzebra van zijn haat genezen is. Ik vind die regenboogtoestanden onzin en nergens voor nodig.

Rietepietz, (URL) - 27-01-’18 18:48
Mirjam Kakelbont

Soms verbaast het me dat homoseksualiteit zo slecht geaccepteerd is. Ik vind het zo’n onzin om mensen in hokjes te stoppen. Leven en laten leven, dat heb jij mooi gezegd!

Mirjam Kakelbont, (URL) - 27-01-’18 22:08
Frank-103

We hebben op station sloterdijk een regenboogbrug. Ik vind dat uitstekend, al vraag ik me af of de boodschap wel overkomt. Niks doen helpt zeker niet!

Frank-103, (URL) - 27-01-’18 23:35
ria

Buiten dat het een boodschap heeft vind ik het ook best vrolijk, dus ik heb geen enkel bezwaar.

ria, (URL) - 28-01-’18 11:17
hanscke

Ik kijk uit naar de dag dat een regenboogzeebrapad niet meer nodig meer hoeft te zijn. En dat we ook af zijn van dat genderneutrale gedoe wat nu de kop op steekt. Een mens is een mens in welke vorm dan ook.

hanscke, (URL) - 03-02-’18 11:33
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.