Teletekst

Henk Schiffmacher is op advies van zijn cardioloog met spoed opgenomen in het ziekenhuis.
De tattookoning wordt onderzocht.
De vijf komende voorstellingen van zijn theatershow Schiffmacher Vertelt zijn afgelast.
Onder meer de show van woensdagavond in De Klinker in Winschoten gaat niet door


Bovenstaande wilde ik zien, of het op teletekst stond, en onderstaande kwam ik tegen.
Toch even weer wat geschiedenis vastgelegd.

Rene Donderdag 08 Maart 2018 at 10:22 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Vorige week, dacht ik, kondigde Henk Schiffmacher aan om het podium op te gaan.
Las dat hij eerst gezonder moet gaan leven, voordat hij zijn theatershow kan oppakken. Hans

Hans, (URL) - 08-03-’18 22:54
די מריו

Henk zijn broer heeft hier tegenover de slager waar henk zelf is opgegroeid. Ik zal eens zeggen als ik hem zie dat hij winschoten toch maar moet inhalen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 09-03-’18 07:09
John

Ja, Henk is niet zo gezond meer. Vraag me af hoelang hij nog zal meegaan.

John, (URL) - 09-03-’18 09:09
Daan

Niet echt heel geschiedwaardig nieuws naar mijn mening. En het stukje van Henk had er nog best tussen gepast als ze niet zo bezig waren met namedropping wie er op de uitvaart van een al in de vergetelheid geraakte televisie presentatrice..

Daan, - 09-03-’18 14:25
willy

de dingen van het leven René

prettige dag

willy, (URL) - 09-03-’18 15:55
Rietepietz

De tattookoning ligt niet zo in mijn belangstellingssfeer maar ik hoop voor hem en zijn familie dat het goed gaat met hem. Mies Bouwman is dan wel weer iemand die vroeger toch heeft geholpen de TV programma’s te ontwikkelen. Daar hebben veel mensen herinneringen aan denk ik.

Rietepietz, (URL) - 09-03-’18 16:41
Frank-103

Tattoo’s boeien mij niet en de knakker die ze plaatst ook niet. De media benoemen bepaalde lieden tot BN ers om de bladen te kunnen vullen, maar eigenlijk kunnen ze helemaal niks. Denk aan een Sylvie Meis of een Silvana Simons, ik begrijp nooit waarom ze die irritante figuren maar in de media blijven noemen.

Frank-103, - 09-03-’18 17:04
Francky

Een mij onbekende figuur. Mies Bouwman en Remco Campert spreken mij meer aan.

Francky, (URL) - 09-03-’18 18:47
Thérèse

Dus jij mist de show, jammer voor jou. Ik wist helemaal niet dat hij optrad; ik dacht dat hij alleen tattoos deed.

Thérèse, (URL) - 09-03-’18 20:18
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.