U ziet maaR

Quandy loopt altijd in zijn blote kont, en hij heeft een hele mooie staart dat over zijn poepgat hangt, zodat je dat gat van achter in elk geval niet ziet.
Er zijn ook hondenrassen waarbij je van achteren wel de kringspier ziet, ik snap werkelijk niet dat er mensen zijn die dat mooier vinden.Drie leegstaande verpauperende huizen op een rij, zonde.
Wat zijn ze hier nou weer mee van plan?Ik kreeg een melding op mijn tv, ik maakte er even een foto van zodat ik het later nog eens na kon lezen.Winschoter ijzerhandel, zag ik op de putdeksel staan, ik maakte er even een foto van.Ik zag op de koekoekstunnel in het Sterrebos ineens dit babyhoofdje staan, luguber.
Het stond er niet lang.Te koop, hartje Winschoten.Daar is vast ook wel wat te koop, eveneens hartje Winschoten.Ik wandel eens ergens langs en dan denk ik soms, ik laat u even meegenieten.Als er ergens een briefje hangt ga ik het altijd even lezen, dit hing in de etalage van de Kijkshop.Naar deze voorstelling ben ik ook geweest.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Vrijdag 09 Maart 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Niet elk ras is ook even mooi in elkaar gezet helaas. Helemaal ook helaas voor het dier. Het babyhoofdje is inderdaad luguber. Dat huis is wel mooi om in te wonen denk ik zo.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 09-03-’18 22:41
Hans

Quandy heeft zeker een mooie staart, die moet eenhond ook houden.
Inderdaad erg zonde van deze mooie woningen, wie wil daar nu niet wonen.
Wat een duidelijke tekst op je tv, je moet het maar begrijpen.
De woning aan de Dr D Bosstraat heeft een aantrekkelijke prijs € 167.500, lijkt wel gebouwd naar de Amsterdamse stijl, mooi pand.
De Kijkshop, heeft veel geen hangen.Hans

Hans, (URL) - 09-03-’18 22:45
Frank-103

Die Kijkshop zien we niet meer terug! Eigenlijk kocht ik daar nooit iets, waardeloze winkel!

Frank-103, - 10-03-’18 00:54
ria

Ik zie bij didi wel haar poepgaatje als ze voor me loopt met haar staart parmantig in de lucht, het geeft haar iets vrolijks. :-)

ria, (URL) - 10-03-’18 08:14
Rietepietz

Die drie huisjes zien er nog niet echt verpauperd uit, dat zou wel wel een heel grote verspilling zijn als men hier niets meer mee doet. Hier in de randstad zou er om die pandje gevochten worden wie ze mocht kopen.
Hondenpoepgaatjes zijn gewoon nuttig, dat hoef je niet mooi te vinden.

Rietepietz, (URL) - 10-03-’18 15:59
willy

Quandy steelt hier vandaag de show René

groeten

willy, (URL) - 10-03-’18 18:44
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.