De hemelvaaRtrReis van Winschoten naaR Bunschoten

Ik kom uit Winschoten en nam vorig jaar eens een kijkje in Linschoten
en nu ben ik neergestreken in Bunschoten.

Om hier te komen wilden we deze Deense vrachtwagen inhalen, dat wilde de bestuurder niet hebben en hij gaf zoveel gas bij dat inhalen niet lukte.Uiteindelijk raakten we toch aan de wandel in Spakenburg, het noordelijk deel van Bunschoten-Spakenburg, gemeente Bunschoten.En dan denk ik dat ik het zo goed weet, zetten ze er toch weer verwarring zaaiende bordjes neer.In Spakenburg oppassen voor overstekende bediendes.Spakenburg en Bunschoten zijn aan elkaar vast gebouwd, maar ze hebben wel twee kernen, te weten Spakenburg en Bunschoten.Quandy is er ook bij.En volgens mij heeft hij het wel naar zijn zin.Bunschoten heeft stadsrechten.Er zijn ook kerken in Bunschoten, en vast ook wel in Spakenburg.De boel staat er weer strak bij voor de caravan.En nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Donderdag 10 Mei 2018 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

Weet je, zo dichtbij en ik ben er nog nooit geweest. Er zijn daar heel veel kerken, dat weet ik dan weer wel,. Leuk om daar wat foto’s van te zien. Hopelijk heb je er nog meer.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 11-05-’18 00:07
John

Daar valt vast van alles te zien. Ik wens je veel vakantieplezier.

John, (URL) - 11-05-’18 08:18
Francky

Zo leer ik plaatsen kennen waar ik voordien nooit van gehoord heb.
Geniet van je vakantie.

Francky, (URL) - 11-05-’18 09:01
Rietepietz

ik ken die plaatsjes niet, moet ik ooit nog eens goed maken.
Ik neem aan dat je de caravan achter je auto had, dat is dan een lastige inhaalactie met een vrachtwagen omdat je dan beiden een lagere maximum snelheid hebt dan de rest van het verkeer

Rietepietz, (URL) - 11-05-’18 16:10
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.