Foto`s van Bunschoten-SpakenbuRg

Bunschoten-Spakenburg is een plaats die ligt in de gemeente Bunschoten.En sinds de jaren 80 klinkt er ook dit carrillon, omdat ze toen 600 jaar stadsrechten hadden.De stadsrechten waren voor de stad Bunschoten, dat vastgegroeid is aan het dorp Spakenburg.Bunschoten was van oorsprong een boerenstad, en Spakenburg een vissersdorp.De nieuwbouwwijken zien er allemaal ongeveer hetzelfde uit en is dan ook één geheel, alleen de oude centrums verschillen.Natuurlijk is Quandy ook mee, oplettende lezers weten dat, en mensen die dat echt willen weten en kunnen scrollen weten dat ook.Bij de plaatselijke VVV ontving ik een folder met twee wandelroutes, de boerenroute liep ik gisteren en de vissersroute liep ik vandaag.Ik begrijp werkelijk niet wat mensen tegen windmolens kunnen hebben, het is gratis kunst en nog nuttig ook.Ik vind het vaak wel leuk als er een auto bij in beeld komt te staan, dan komen de verhoudingen beter over, en de auto zal verouderen en oude panden blijven altijd oude panden.Het was prachtig mooi weer en dat mag wat mij betreft wel altijd zo blijven.Tot zover, nu heeft u er weer tien gezien.

Rene Zaterdag 12 Mei 2018 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Ik vind die windmolen niet mooi, ik zie ze elke dag al, misschien daarom gaat me de kunstgedachte niet helpen. Maar het brengt wel stroom, dus het is wel belangrijk. Leuk stadje hoor. Ik moet er toch maar eens heen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 13-05-’18 09:03
Francky

Een mooie omgeving zo te zien.
Windmolens storen me niet.
En dat Quandy mee is wist ik al.

Francky, (URL) - 13-05-’18 09:37
Frank-103

Leuke foto’s van Bunschoten. Die windmolens vind ik geen kunst, ze zijn gewoon lelijk. Verder heb ik er niks tegen.

Frank-103, - 13-05-’18 10:15
Rietepietz

Nou windmolens kunst noemen gaat me te ver, het is meer een noodzakelijk kwaad waar we omheen moeten leren kijken. De oude dorpskernen zijn het bekijken zeker waard blijkt uit jouw foto’s!

Rietepietz, (URL) - 13-05-’18 14:01
Hans

Je bent echt op bezoek geweest in mijn achtertuin.
Een dorp met geschiedenis. Hans

Hans, (URL) - 13-05-’18 22:13
Villasappho

Wat een prachtige omgeving hebben jullie gelopen. Die huisjes zijn echt super!

Villasappho, (URL) - 14-05-’18 18:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.