Alle hens aan dek

Het is triest mensen, klik maar eens op bovenstaande link.

De Humanistische Omroep dreigt te verdwijnen, voor het eind van dit jaar hebben ze 150.000 leden nodig, anders moet de tent sluiten, want dat wil de politiek.
Vanwege de veel te ver gaande bezuinigingen is besloten dat er teveel publieke omroepen waren, dus er moesten een aantal weg, dat vindt de politiek beter.

De RVU, Teleac NOT, NPS, NIO, NMO, IKON, RKK, OHM, ZvK, JO waren omroepen zonder leden en zijn allemaal al van de kaart geveegd, dat wil zeggen, gefuseerd met anderen maar niet meer als zodanig herkenbaar.

De HUMAN, ook een omroep zonder leden, besloot om het er op te wagen, en ging ook leden werven, en ze behaalden de 50.000 in 2014, en ze moeten voor het eind van dit jaar dus op 150.000 zitten.

Ze zijn tegenwoordig gehuisvest bij de VPRO, en werken ook samen, en wellicht dat een fusie ooit nodig is, maar om sterk te staan en meer zendtijd te krijgen willen ze graag dat aantal leden halen.
VPRO leden is al gevraagd tevens lid te worden van de HUMAN, en ze roepen ook op tot lid worden op hun eigen site.

Mijn 7,50 per jaar hebben ze, en niet eens voor De Vloer Op, maar daar gaat het mij ook niet om.
Ik vind Medialogica wel geniaal.

Rene Vrijdag 22 Maart 2019 at 10:22 pm | | Smurf

drie reacties

די מריו

Eigenlijk absurd dat ze daar leden voor nodig hebben, dat is toch achterhaald. Moet je kijken hoeveel mensen hier gelukkig van worden. En anders, als er niet veel mensen kijken. Dat is ook een doelgroep.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 22-03-’19 23:35
Suske

Dit is dan nog de openbare omroepen. Wat met de commerciele omroepen ? Die trekken ook kijkers aan. Zo wordt alles onoverzichtelijk.

Suske, (URL) - 23-03-’19 10:53
Rietepietz

Misschien wel logisch dat wanneer mensen dingen willen behouden daar ook iets tegenover stellen.

Rietepietz, - 23-03-’19 18:31
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.