Zonde

Voor de provincie geldt dat GroenLinks de grootste geworden is.

Toch bizar, dat de FVD, die helemaal niets voor Groningen doet ( ze willen niet van het gas af)  toch zoveel stemmen krijgt, en de PVV is maar een beetje kleiner geworden.
Hun kiezers zijn mensen die weinig op hebben met de medemens, en ik woon daar tussen.

Geen gemeente om trots op te zijn, zonde.

Wat wel leuk is is dat ik op de website van de gemeente ook de uitslag van mijn stemburo vond, met mijn stem er dus ook tussen, en dat geeft wel een beetje een beeld van mijn wijk.

Rene Donderdag 21 Maart 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zes reacties

די מריו

Absurd dat die FVD zoveel stemmen heeft gekregen. Hebben die mensen de afgelopen jaren niet naar de politiek gekeken. Vier jaar afzien. Hopelijk komt het snel weer goed met Nederland.

Love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 21-03-’19 22:50
Hans

Het is ze gelukt om de ontevreden kiezers naar zich toe te trekken.
Maar wat er hierna gebeuren gaat is een groot vraagteken. Hans

Hans, (URL) - 21-03-’19 23:07
John

Hier in Zeeland ook. Ze ontbraken op elk debat. Het was totaal niet duidelijk waar ze in Zeeland voor staan. Maar bovenal dat er zoveel mensen op deze vreselijke partij die nog erger is dan de PVV.

John, (URL) - 22-03-’19 08:11
Rietepietz

Waarschijnlijk speelt in plattelandsgebieden mee dat men meer voor is voor “we willen onder elkaar blijven” anders valt het inderdaad niet te verklaren. Dan is wat mensen zeggen toch weer totaal anders dan waar ze voor stemmen.

Rietepietz, - 22-03-’19 16:31
Suske

Dat belooft niet veel goeds voor NL als ik dit lees.

Suske, (URL) - 22-03-’19 17:14
Frank103

Ik zag een Hamster, een Ram en een Haai-ma, genoeg keuze dus! Ik denk dat ik voor de hamster was gegaan, dat is toch het leukste beestje. En dan vinden ze thuis dat ik niet doordacht stem!

Frank103, - 23-03-’19 23:06
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.