Yuiop

Hier is een huisje gesloopt en daar achter in een andere straat ook, zodat je vanaf hier de flatjes van weer een straat verderop kan zien, maar er is natuurlijk nog veel meer te zien.En hier hield ik de camera iets meer naar links zodat dit pand er helemaal op komt, zeker de moeite waard.Quandy in het Sterrebos.Tijdens een rondlleiding door De Klinker kwam ik ook in de kleedkamers, en deze Groningse groet wilde ik even vastleggen.En gelijk deze meubels ook maar.Die u hier dan weer in de spiegel kan zien.En helemaal achter in het pand, waar nooit publiek komt, hangen deze letters, die ooit de buitengevel sierden van de toenmalige De Klinker, de letters aan de voorzijde gingen in vlammen op, die aan de achterzijde zijn dus op vrijwel dezelfde plek teruggekeerd, nu dus binnen en uit het zicht.Ik kwam niet voor de trekkenwandsh-
ow maar kwam wel dit briefje tegen.Dit deel van een pand uit 1742 in de Langestraat is de brand nog het beste doorgekomen, de rest is niet meer.Onlangs is het asbest verwijderd, door mannen in witte pakken, terwijl het flink waaide en er toch winkelend publiek langs liep, en inmiddels is de verdere sloop in volle gang.Ik hou u op de hoogte, of ik elk geval mezelf.

Rene Woensdag 20 Maart 2019 at 10:22 pm | | Smurf

vier reacties

Suske

asbest is gevaarlijk voor de gezondheid. Goed dat ze het wegdoen.
Leuk zo’n rondleiding. Kan je even achter de schermen kijken.

Suske, (URL) - 21-03-’19 06:52
די מריו

Mooie panden zitten er weer bij. Branden maken toch een hoop stuk. Die kijken niet naar nieuw of oud.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 21-03-’19 07:01
Rietepietz

Wel netjes die kleedkamer, maar ook een beetje kaal. maar ja, ze hoeven er natuurlijk niet te wonen.

Rietepietz, - 21-03-’19 19:26
ria

Moi! Ik dacht altijd dat het iets van jou was naar het is dus echt Gronings.

ria, (URL) - 21-03-’19 20:16
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.