Foto`s

Ik zat even in mijn mapje met foto`s te kijken, kwam ik ineens deze tegen van de voormalige bibliotheek die binnenkort zeer waarschijnlijk tegen de vlakte gaat.

Update: de oude bibliotheek houdt in dat er ook een nieuwe bibliotheek is, deze is gevestigd in Cultuurhuis De Klinker.Quandy in het Sterrebos van Winschoten.Begin dit jaar brak er brand uit in een pand uit 1742.Alles wordt gesloopt, ook elders in de stad gaan nu een aantal lege panden tegen de vlakte, oud of niet, als er geen markt voor is wordt het wegehaald, dat is het beleid.Ik wist dat er dagelijks veel pizza`s vervoerd worden door Winschoten, en brood dus ook.Winschoten.De gemeente heeft hier een krot weggehaald en er wat paaltjes neergezet, die zijn inmiddels verdwenen.Marktplein Winschoten.Die drie gele gevalletjes met oranje voeten en die kip, alsmede dat oranje ding links, behoren niet toe tot mijn jongenskamerdeur in het ouderlijk huis, de deur zelf dus wel.Er wordt niet alleen maar afgebroken in Winschoten, en wordt ook nieuw gebouwd.Tot zover, voor nu.

Rene Woensdag 27 Maart 2019 at 9:32 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Weer een leuke verzameling.
Koop de gemeente dan de laagstaande panden op om te slopen?
Wel leuk dat je nog steeds je oude kamer kunt bezoeken. Hans

Hans, (URL) - 27-03-’19 23:26
די מריו

Weer een mooi kijkje vanuit Winschoten. De plaats waar ik de laatste tijd veel contact mee heb. En dan bedoel ik natuurlijk met mijn collega die daar werkt. Ook in een nieuw pand, volgens mij al weer twee jaar geleden. Er veranderd een hoop in Winschoten.

love As Always
Di mario

די מריו, (URL) - 27-03-’19 23:52
Suske

Slopen en opbouwen, het blijft maar duren. Hier idem.

Suske, (URL) - 28-03-’19 17:11
ria

goed voor de arbeidsvoorziening zullen we maar denken. Wel zonde hoor van zo’n oud pand.

ria, (URL) - 28-03-’19 19:49
Rietepietz

Ze hadden natuurlijk ook de oude gebouwen kunnen verbouwen voor nieuwe bestemmingen.

Rietepietz, - 28-03-’19 20:30
Thérèse

Er wordt veel gesloopt in Winschoten en gebrand, maar gelukkig is jouw ‘jongensdeur’ er nog, als is hij een tikje veranderd.

Thérèse, (URL) - 28-03-’19 21:09
Nicole Orriëns

Wat een leuke impressie zo van Winschoten. er is toch hopelijk wel een ander pand gevonden voor de bibliotheek?

Nicole Orriëns, (URL) - 29-03-’19 10:40
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.