Tijd van leven

Nooit meer ga ik in een vakantiehuisje, ik ben daar gewoon niet geschikt voor.
Nooit meer ga ik naar Delft, beseffende dat ik altijd overal op terug mag komen.

De toren van de Nieuwe Kerk mocht ik niet op, er stond teveel wind.
Nou ja zeg. 
Binnen heb ik de boel ook even bekeken, buiten is natuurlijk het allermooist, het beeld van het Melkmeisje.Ik heb ook nog een Delfs broodje gegeten, voor de helft want het is zo ranzig niet weg te krijgen, gatverredamme, een aanslag op mijn gemoedstoestand.

Ik ben ook nog even naar een tentoonstelling geweest Royal Delft, waar ik middels een audiotoer de hele theatervoorstelling van Henk Schifmacher gehoord heb, door hem zelf ingesproken.


Tot zover Delft.

Rene Woensdag 19 Februari 2020 at 09:51 am | | Smurf

drie reacties

די מריו

Wat is het probleem met die huisjes? Ik besef me dat ik er nog nooit in heb gezeten. Jammer dat het broodje niet lekker is. Die wind wordt alleen nog maar erger de aankomende dagen.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 19-02-’20 10:49
Rietepietz

Delft is erg toeristisch maar er is toch genoeg moois te zien. Die kerktoren is nog een hele klim en de balustrades van de hoge balkons zitten ónder de duivenpoep . Vakantiehuisjes zijn meestal prima te doen maar je kan het wel eens slecht treffen. Het is ook best druk als je er met de hele familie zit als je gewend bent om alleen te wonen.

Rietepietz, (URL) - 19-02-’20 19:19
Hans

Begrijp je gvoel met het vakantiehuisje.
Voel e gevoel van de verkeerde tijd op de juiste plaats.
De tentoonstelling geweest Royal Delft zag ik ook op je YT kanaal. Hans

Hans, (URL) - 19-02-’20 22:09
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.