U ziet maaR

Gisteren was ik kijken in Delft, vandaag Rotterdam.Omdat de rest van het gezelschap genoot van een rondleiding door een voetbalstadion koos ik er voor om met het hondje aan de wandel te gaan.En ik wilde Kabouter Buttplug wel eens zien, en dat is me gelukt.En ik kwam ook twee keer over de Erasmusbrug, dat is al wel vaker voorgekomen.

Rene Donderdag 20 Februari 2020 at 12:00 am | | Smurf

zes reacties

די מריו

he…. dit zijn mooie herkenbare beelden.. Geen negatieve klanken van mij vandaag.

Love As always
Di mario

די מריו, (URL) - 20-02-’20 07:06
francky

Mooie foto’s uit Rotterdam. Voor mij een ongekende stad. Ik moet nog zoveel bezoeken.

francky, (URL) - 20-02-’20 17:53
Rietepietz

Vandaag was ik in Delft, Rotterdam kom ik tegenwoordig zelden. Ben er nog niet geweest sinds die grote nieuwe markthal er is. Met de trein is het maar een wippie , voor jou is het een flinke rit als je van huis af zou komen.

Rietepietz, (URL) - 20-02-’20 19:21
Hans

Herkenbaar Rotterdam, een mooie stad.. Hans

Hans, (URL) - 20-02-’20 21:43
hanscke

Er valt daar zoveel meer te zien dan een voetbalstadion. Eén stadion gezien, alle stadions gezien.

hanscke, (URL) - 20-02-’20 22:45
Villasappho

Dan heb je een flink stuk gewandeld even van de kuip naar de kabouter.

Villasappho, (URL) - 22-02-’20 17:08
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.