Gespot in Winschoten

Toen ik op een avond door het hart van Winschoten fietste zag ik her en der briefjes hangen.En ik ging er eens eentje lezen.En nog eentje, weer heel anders.Het bleek echt vrijwel helemaal vol te hangen.Van het Marktplein tot het Israelplein en er tussen.En in een deel van de Langestraat, dat deel wat ik zag in elk geval wel.Vragen die ik niet kan beantwoorden en soms zelf ook wel stel.De volgende ochtend zag ik dat ze er nog steeds hingen.Inmiddels niet meer, maar ik heb er toch een aantal gelezen en vastgelegd.Dit is een veel beter protest dan de boel slopen.Wanbeleid van de regering, het is een rommeltje.

Rene Donderdag 04 Februari 2021 at 9:21 pm | | Smurf

negen reacties

Hans

Er is iemand heel druk geweest met het plaatsen van bordjes.
Het zijn gewetens vragen die erop staan.
Zelfs in de tweede kamer was vandaag te horen dat de overheids bemoeienis wel erg ver ging. Hans

Hans, (URL) - 04-02-’21 23:21
די מריו

Het is prima dat mensen zich dingen afvragen, inderdaad zonder geweld, want als je geweld gebruikt, verlies je je stem.

Love As always
Di Mario

די מריו, (URL) - 04-02-’21 23:47
John

Ze kunnen er bij jullie een museum mee valhangen lijkt het wel. Tja, we kunnen er allemaal van vinden wat we willen, we zitten er wel allemaal mee opgescheept.

John, (URL) - 05-02-’21 08:33
Rietepietz

Inderdaad, geweld loos protest en iedereen kan het lezen, of niet natuurlijk., net zoals hij/zij wil.

Rietepietz, (URL) - 05-02-’21 15:41
Liesbethblogt

Ik zit gewoon te genieten van die briefjes. De mondkapjes waren al verplicht in België en daar kwam de nieuw golf ook. Anderhalve meter of meer werkt beter maar we hebben een mondkapje dus we kunnen weer stoppen met afstand houden. De winkels zijn dicht omdat mensen er teveel heen gingen en hielpen daarmee de algehele lockdown in de hand. De avondklok is zodat mensen die toch naar feestjes gaan een boete kunnen krijgen.

Liesbethblogt, (URL) - 05-02-’21 19:12
ria

Het is al met al de bedoeling dat het niet nog erger wordt dan het nu is. Voorlopig stijgen de cijfers weer volgende week de scholen open, gaat niet goedkomen denk ik zomaar.

ria, (URL) - 05-02-’21 19:51
francky

Ik houd er van zulke borden te lezen. Het is grappig en tragisch tegelijkertijd. We leven in een gekke wereld momenteel.

francky, (URL) - 05-02-’21 20:09
marjolijn

De briefjes maar verzamelen, dan kun je er zo een kamer mee behangen…!!

marjolijn, (URL) - 06-02-’21 06:28
frank-103

Jammer is dat we pas over zo’n 2 jaar kunnen zeggen of de juiste maatregelen zijn getroffen, maar een aantal van die aanplakborden zijn wel volgekalkt met erg domme teksten. Het verband tussen avondklok en vaccin is anders als deze tekst suggereert, en een mondkapje werkt zeker om jouw speeksel minder in de lucht te verspreiden. Ach, dan zal de rest van die teksten ook wel onzin zijn..

frank-103, - 07-02-’21 23:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.