Het gaat maaR dooR

Weer een leugen van Rutte: heel Nederland is diep geraakt door overlijden Peter R. de Vries.

Je zou eerder kunnen zeggen dat heel Nederland dit wel verwacht had, dat is ook niet gepast, maar bovenstaande leugen kent ook geen enkele nuance.
En de schoonmoederknuffelaar Grapperhaus is ook een leugenaar: Dit raakt journalisten en beschadigt onze samenleving.

Punt twee: klimaatverandering zorgt voor extremer weer, en momenteel ondervindt Limburg, net als Belgie en Duitsland, de gevolgen van het feit dat Schiphol koste wat kost open moet blijven.
Onze eigen koning die vorige week nog zijn klimaatprobleemsteentje bijdroeg door te vliegen naar het aangrenzende Duitsland kwam vandaag de resultaten eens bekijken als ramptoerist in Valkenburg.
Nou ja, het is zijn land, hij mag gaan en staan waar en wanneer die maar wil, en vliegen en jagen.

Mijn zegen heeft hij niet.

En het derde onderwerp is iets ingewikkelder, maar als je alleen de kop al leest is het mooi samengevat:  Oost-Groningen baalt van misgelopen miljoenen: In de steek gelaten door het rijk.
En dan wordt er verderop in het stukje duidelijk dat demissionar minister Ollogren wel een uitzondering maakt voor Amsterdam.

Tja.

Rene Donderdag 15 Juli 2021 at 9:21 pm | | Smurf

twee reacties

די מריו

Met die huizen durven ze het zeker niet aan met al die aardbevingen om daar nog geld in te stoppen. Maar dat zullen ze natuurlijk ook niet hard op zeggen. Wat ze wel kunnen zeggen bij de volgende aardbeving is dat heel Nederland diep geraakt is door de schade die er veroorzaakt is.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 16-07-’21 07:01
Rietepietz

Natuurlijk raakt de dood van de Vries wél heel Nederland, alleen al de bevestiging dat mensen, die de criminaliteit niét pikken en proberen er iets tegen te doen, hun leven niet zeker zijn juist door die criminelen gaat ons allemaal aan. Het laat zien dat een mensenleven niets voorstelt voor een groep criminelen die steeds meer de overhand krijgen in Nederland. Dat gaat ons allemaal aan.

Rietepietz, (URL) - 16-07-’21 17:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.