In en Rond Winschoten

De welbekende, en anders weet u het nu, koolzaadvelden rond Winschoten.



Toen de zomer begon was het een regenachtige dag, dus ik had geen trek in een gratis shake, maar ik fietste in de avond toch even langs het pand waarin ze komen om te zien wat ik zag.



Wayback Burgers is iets vrij nieuws in Nederland, en aan de andere kant van het centrum van Winschoten opent binnenkort een kwalitaria, en er is al zoveel eten.



Marktplein Winschoten.

Rene Vrijdag 16 Juli 2021 at 9:21 pm | | Smurf

vier reacties

Terrence

Mooie wandeling weer, René! Ja, op een dag zijn er geen winkels meer want iedereen koopt dan alles via webshops. Wat overblijft zijn eet- en drinktentjes. Nog iets verder in de toekomst zijn er alleen nog maar filialen van grote eet- en drinkketens over. Ik vind dat jammer.

Terrence, (URL) - 16-07-’21 23:57
די מריו

Hier zit een plaatselijke burger-boer, lekkerder dan die filiaalbedrijven. Daar gaat toch mijn voorkeur naar uit. Van mij zullen die bedrijven sowieso niet rijk worden. We maken het liefst zelf eten klaar.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 17-07-’21 07:38
Rietepietz

Voor mij hoeven al die “burgerhapsnaps“niet, ik kom er nooit , ook de pizzeria verdient niets aan me. Maar er blijkt behoefte aan te zijn anders gaat een ondernemer daar geen geld in steken.Maar het koolzaadveld is prachtig.

Rietepietz, (URL) - 17-07-’21 16:30
ria

Ik loop een beetje achter geloof ik . Kwalitatief en waybackburger, nog nooit van gehoord.

ria, (URL) - 18-07-’21 12:56
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.