NedeRland

Kunst in het rosarium in het stadspark in Winschoten.Daarom is één van de bijnamen van Winschoten ook wel Rozenstad.Nabij de grootste zwerfkei van de provincie Groningen en tevens de enige echte regenboogzebrapad, dit alles had ik al eens op de foto gezet en toen zei ik er bij dat dat weer zeer nabij 320 verschillende soorten rozen was.Deze flat in verval raakt nog steeds verder in verval.Tot zover deze vier, de volgende vier ben ik mee bezig.

Rene Zaterdag 24 Juli 2021 at 08:30 am | | Smurf

Eén reactie

די מריו

Ik zie liever de rozen dan de kunst.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 24-07-’21 12:54
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.