OndeRweg

Dit kunstwerk, want dat is het, heeft 40 jaar lang in een binnenplaats in het kantongerecht gestaan.

Ik herinner mij nog wel dat ik daar met mijn middelbareschoolklas eens een dag was om wat zaken bij te wonen.
En dat ik toen dit kunstwerk zag staan op de binnenplaats van dat gebouw, en ik wist dat rechters, advocaten en de daders en wellicht slachtoffers dit ook allemaal zagen.  Een binnenplaats als groene oase met dit kunstwerk er in, mja, ik weet niet, ik word er niet heel blij van.Maar omdat het kantongerecht is opgeheven en het gebouw een gezondheidscentrum is geworden en ze aldaar de binnenplaats willen opheffen, werd dit maar naar het stadspark verplaatst, tussen al die rozen en al heel wat andere kunst.Deze panelen stonden er ook, want dat was slechts zeer tijdelijk.Het ging natuurlijk ook om het hele proces, van bedenken en uitvoeren en neerzetten en ook weer weghalen.Of het uit elkaar gesloopt is of nog ergens anders tentoongesteld of ergens bewaard wordt, ik heb het in elk geval vastgelegd, niet alles, slechts even een indruk.

Rene Zaterdag 24 Juli 2021 at 3:15 pm | | Smurf

twee reacties

Rietepietz

Van het kunstwerk ben niet echt ondersteboven.En op de panelen laten de sponsors wel van zich horen.

Rietepietz, (URL) - 24-07-’21 17:54
די מריו

Daar heeft toch gewoon iemand betaald voor gekregen.. bijzonder.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 24-07-’21 22:34
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.