U ziet maaR

Mijn internetverbinding is prima alhier in Almere, tot nu toe is het me elke dag gelukt om fijn naar de Arbeidsvitaminen te luisteren.  En ik kwam tot de ontdekking dat ik de volgende foto wel gemaakt maar nog niet geplaatst had, deze is er even tussendoor geglipt en hoort er ook bij.En alhier nog even een niet door mij gemaakte filmpje van de welbekende olifanten van Almere.
Ik kon er niet zo dichtbij komen, helaas, ik vind dat openbare kunst toegankelijk moet zijn voor iedereen.

Almere beschikt over zeer veel fietspaden en fietsbruggen, dat fiets heel fijn, ze hebben dan niet de langste wandel en fietsbrug ter wereld, maar ze kunnen natuurlijk ook niet alles hebben.

Rene Woensdag 28 Juli 2021 at 12:12 pm | | Smurf

Eén reactie

די מריו

Tjee… dat is wel heel dichtbij die olifanten zeg. Ze worden er niet mooier op.

Love As Always
Dimario

די מריו, (URL) - 29-07-’21 14:00
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.