Vakantie

Mijn weblog is niet bedoeld om mensen nieuwsgierig te maken naar Almere, absoluut niet,  mijn weblog is bedoeld om de wereld te laten zien door mijn ogen.  En dit is wat ik vandaag tegenkwam: tenkrommende idiote regels, wat niet alleen bedacht en goedgekeurd is, maar ook nog gemaakt, niet te vatten hoe absurd:..Houd Almere schoon" staat er.Vandaag zijn we weer wezen fietsen en wel naar het oudste deel, Almere Haven, waar ze zelfs grachten hebben.
Het ging natuurlijk ook meer om de fietstocht dat de stad zelf, waar overigens best veel gesloten was, je zou niet zeggen dat het hartje zomer is, natuurlijk speelt het weer ook niet echt mee.Zie je wel, ook in Almere zijn honden van het mannelijk geslacht, vrouwtjeshonden zijn niet echt honden.
Ook dit kwam ik tegen, en deze boodschap telt wel voor meer partijen, maar vooralsnog ziet het er niet naar uit dat men tot inkeer komt dat het niet goed gaat of komt.Tot zover dan de dingen die mij opvielen tijdens mijn fiets en wandeltocht.

Rene Woensdag 28 Juli 2021 at 11:23 pm | | Smurf

vier reacties

די מריו

almere haven, dat is wel lang geleden dat ik daar geweest ben. Die regels voor de honden, dat is absurd.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 29-07-’21 09:22
Rietepietz

In die regels zie ik niets vreemds, het zijn dingen die gebeuren op plaatsen waar veel honden. Maar misschien is het vreemde dat men er op moet wijzen omdat het allemaal regeltjes zijn die ieder weldenkend mens uit zichzelf na zou moeten leven.

Rietepietz, (URL) - 29-07-’21 12:20
hanscke

Ik was heel benieuwd waar de vakantie dit jaar heen zou gaan. Naar Almere dus. Tja, Almere is een moderne stad en denkt alles in regeltjes te kunnen vatten. Tegeltje hier, regeltje daar, stukkie grond en bouwen maar.

hanscke, (URL) - 29-07-’21 20:02
Hans

Denk dat de regels uit ervaring zijn geplaatst, ze gaan wat ver maar blijkbaar nodig.
Houd Almere schoon” staat er, maar de mensen doen het niet.
Nou, klopt hoor men zegt vaak ‘in Almere gebeurd het’. Hans

Hans, (URL) - 29-07-’21 22:47
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.