WeeR in AlmeRe

Vandaag voor de derde dag op een rij gefietst in en rond Almere, vandaag de natuur maar eens ingegaan.En af en toe even afstappen om eens fijn door de bossen te wandelen.Ik rij altijd met de lichten aan, maar wie dat niet doet en hier langs komt moet dat ook.Aan verharde fietspaden en borden en hekken geen gebrek.En in plaats van dat ze de wegen daar een beetje onderhouden zetten ze er liever een bord neer, ook wel logisch. zo op de voormalige als de toekomstige zeebodem.Na de natuur de stad weer in, ditmaal naar Almere Buiten, en onderweg kwam ik toch nog wat olifanten tegen.Almere Buiten is een stuk levendiger dan Almere Stad, ook minder leegstand en meer winkels open, en mooier weer.Op een terras heb ik nog een rookworst en een softijs gegeten.En daarna maar weer naar de camping.Ik kijk altijd graag naar gevels, en hier vloog toevallig een vogel voorbij.Dat was het weer.

Rene Donderdag 29 Juli 2021 at 10:22 pm | | Smurf

twee reacties

די מריו

Straks misschien nog even naar Almere. S heeft allemaal schoolspullen nodig.

Love As always
Dimario

די מריו, (URL) - 30-07-’21 13:07
Rietepietz

Ik ben er niet zo voor dat auto’s overdag met lichten aanrijden , het maakt alle ándere weggebruikers minder zichtbaar en het is totaal overbodig. Maar ja waar het verplicht is ben ik natuurlijk braaf.
Gelukkig dat er toch ook nog wat mooi groen te vinden is.

Rietepietz, (URL) - 30-07-’21 13:51
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.