KoRtzichtig

Heb ik het over milieuzaken en uitstoot, dan komt vanzelf iemand met het argument dat er nog veel te behalen valt in Ter Apel.

En dat snap ik dan niet zo.
Ik snap dus wel dat Nederland, en de rest van menslievend Europa, overspoeld wordt door te grote aantallen asielzoekers, met alle nare gevolgen van dien.
Maar dat staat buiten het milieu en uitstootvraagstuk.

Of A, we sluiten de grens en laten de mensen het zelf maar en vooral elders uitzoeken, dan nog lost dat de milieu en uitstootproblemen niet op.
Of B, we doen wat we kunnen, helpen zo veel en zo goed mogelijk mensen, en blijven werken aan het oplossen van de mileu en uitstootproblemen.

Dat er een ander probleem is wil dat dus nog niet zeggen dat we niks aan het andere hoeven doen.
En minder mensen in Nederland houdt niet automatisch in dat er minder vervuiling is.

Rene Donderdag 25 Mei 2023 at 10:23 pm | | Smurf

twee reacties

די מריו

Ik ga toch voor B. Maar ik blijf erbij dat we gewoon minder luxe moeten willen en dus minder spullen kopen. Koop spullen die je nodig hebt, niet omdat ze goedkoop of mooi zijn.

Love as always
Dimario

די מריו, (URL) - 26-05-’23 07:07
Rietepietz

Wat mij betreft is het sowieso niet zinvol de mond vol te hebben over al dat soort problemen als je zelf toch niet in staat bent ze op te lossen. Ik doe gewoon dat wat binnen mijn mogelijkheden ligt en bemoei me niet met dat soort discussies.

Rietepietz, (URL) - 26-05-’23 10:13
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.