Het gaat best zo.

Ik begin mensen te irriteren, maar daar kan ik niks aan doen. Allereerst zaaide ik veel verwarring rond mijn linklogje. Bij een tweede poging werd het nog erger. Drie maal is scheepsrecht. Welnu, ik link wie ik wil, en dat zijn de sites die mij linken. Ik kan wel net als iedereen doen, en wat favoriete weblogs er tussen zetten. Maar ik kan moeilijk kiezen. Ik heb even geteld en tussen mijn "favorites" op mijn pc staan maar liefst 140 weblogs die ik leuk en interesant vind. En dat past niet. Er zijn ook nog mensen die mij linken, maar nooit langskomen. Tja. Ik vind dat je zo af en toe rustig even langs mag komen. Maar dat ik gewoon mijn mening. Ook lees ik vrij regelmatig berichten rond mijn stokje. Nou, ik heb hem niet in de hand, ik volg hem alleen. En toon zaterdags waar hij langsgeweest is en wat het opleverde. Omdat het stokje nu voor de tweede keer beland bij een persoon die hem al gehad heeft volgt nu een totaaloverzicht, zonder plaatjes. Dat komt wel met oudjaar of zo. Welnu, ik begon en smeet hem naar Hein, en het stokje vervolgde met, Dolinda, Bjorn, Golden, DJ Mark LET OP, WAARSCHIJNLIJK VANAVOND WEER UITZENDING, klik daarvoor hier.(19_21 uur), Marmod, Suus, Kees, Larissa, Elise, Ralph, Maaike, Ricky, Rian  (link werkt niet?), Aukje, Sannet, Wasbeer, Janneke, Sandra, Orangez, Cruler, Dubbel en Dwars, Karin, Bumble,Bambie,  Dennis, Kevin, Domien, Debjuh, Chrizzy, Elger, Vranqz, Jeroen,Manon, Janus,  Aad, Bananas, Peetje, Estertje, Draakje, Eveline, Patrick, Cynhtia, Voor de tweede keer Sannet, Tink, En voor de tweede keer Suus. Ik volg hem gewoon en doe verder niks, behalve jullie op de hoogte houden. Bovendien staan ook al deze sites tussen mijn favorieten. Ook die van weblog.nl, daar heb ik niks tegen.

Rene Woensdag 12 November 2003 at 6:04 pm | | Smurf

22 reacties

Cynthia

Ik zie mijn link niet…..:’-(, maar ik zet de jouwe wel op de mijne. Al is het alleen maar om die smurf!

Cynthia, (E-mail ) (URL) - 12-11-’03 18:20
Esther

Het is jou weblog je mag schrijven wat je wilt, wat een ander er van vindt of denkt daar hoef jij je niets van aan te trekken, maar het is natuurlijk logisch dat mensen die een andere mening hebben deze ook uiten!! ;-)

Esther, (URL) - 12-11-’03 18:24
Albert

Ik heb nog niet zo heel lang een weblog met Danny en Mark, dus ik heb nog niet zo heel veel links. De links die ik heb bezoek ik echter wel dagelijks (soms zelfs meerdere malen), als ik er tenminste de tijd voor kan vinden naast mijn andere bezigheden.

Albert, (URL) - 12-11-’03 18:32
Sandra

Ik link wie ik wil, ik lees wie ik wil en hoe vaak ik wil. Ieder z’n ding!

Trouwens, de link bij Peetje is verkeerd; moet zijn http://peetje.blogspot.com/

Sandra, (URL) - 12-11-’03 18:37
Renesmurf

Okidoki

Renesmurf, (URL) - 12-11-’03 18:42
Piet

Ik heb maar weinig favo’s dus tot nu toe link ik nog steeds wie ik wil, en doe ik nog steeds niet aan ruilen.

Piet, (URL) - 12-11-’03 18:59
jwl

Kom gerust weer eens langs om te irriteren.

jwl, (URL) - 12-11-’03 19:20
Bumble

Over die link-link kwestie wil ik kort zijn, ieder zijn eigen manier. Renesmurf wil het zo doen, prima! Wie zijn “wij” om er iets van te zeggen? Juist!

Over het stokje, ook al was het misschien niet echt hoe het hoort, het stokje weer leven in blazen, hij is na mij toch wel weer een heel stuk verder gekomen!

Bumble, (E-mail ) (URL) - 12-11-’03 20:01
Deb

Je irriteerd mij echt niet hoor! Ik ben ook irritant. Dus. Het stokje vond ik trouwens ook heel leuk! Ga gerust door met die irritantheid. Dat is juist leuk aan je! :-)

Deb, (URL) - 12-11-’03 20:13
Orangez

Dus het stokje is nu wederom bij Suusje beland?

Orangez, (URL) - 12-11-’03 20:24
Tinmar

ik ben gek op irritante personen. Die houden er meestal wel interessante denkbeelden op na, ook al zijn dat niet altijd dezelfde als van deze burgerkerel.:)

BTW Mijn lognaam is Tinmar, niet Timar.;)

Tinmar, (URL) - 12-11-’03 20:42
Frank

Je mist http://www.meisjevanminimaat.web-log.nl/ tussen Jeroen en Janus! :)

Frank, (E-mail ) (URL) - 12-11-’03 21:26
Ricky

Rian is gestopt. Helaas. Ze had het te druk met haar studie. Je kunt haar linkje dus wel weer weghalen.

Ricky, (URL) - 12-11-’03 21:34
Renesmurf

Oke, dank u allen!

Renesmurf, (URL) - 12-11-’03 21:48
Kees

Pfffft… 140 logs… dat kost je een eeuw om te lezen. ;-)

Kees, (E-mail ) (URL) - 12-11-’03 22:14
Linda

Het is jouw log en jouw links en dat is wat telt en als mensen je irritant vinden dan moeten ze je gewoon niet lezen. Maar ik kom hier graag!:);)

Linda, (E-mail ) (URL) - 12-11-’03 22:30
Finch

Ik link alleen log’s die ik echt leuk en/of interessant vind om te lezen en de rest doe ik met een feeder. En jou log lijkt me leuk om te lezen so i’ll be watching you ;)

Finch, (E-mail ) (URL) - 12-11-’03 22:54
Golden

Ik blijf altijd met plezier je log lezen.Juistw el kicke dat je mensen gaat irrieteren genoeg stof tot Bloggen;)

Golden, (URL) - 12-11-’03 23:34
Sannet

Dat stokje gaat nu wel in vliegende vaart he!

Sannet, (URL) - 13-11-’03 00:18
Cynthia

Dank je, je bent een schat! :-) Enne, I’ll be back!

Cynthia, (E-mail ) (URL) - 13-11-’03 10:45
Heintjuhh

Hoe krijg je het voor mekaar…21 reactie’s:P

Heintjuhh, (URL) - 13-11-’03 15:45
*S*uusje

Nog even geduld met de smurf Renesmurf, morgen eerst mijn kind door een hele belangrijke test heenhelpen, dan hoop ik morgenmiddag of avond even een nieuwe smurf te smurfen.. ;)

*S*uusje, (URL) - 13-11-’03 21:04