WateRschapsveRkiezingen

We mogen woensdag gaan stemmen voor de provincie, en voor de waterschappen.

De provincie vind ik geen nut hebben, dat is een totaal overbodig instituut ingeklemd tussen rijk en gemeente.

Ten noorden van Winschoten bevindt zich de rotonde met de naam BLauwe Roos, en dat loopt zo regelmatig vast dat er wat gebeuren moet, maar de gemeente kan niks anders doen dan het aankaarten bij de provincie die vervolgens niks doet.
De gemeente wil graag dat de rondweg van Winschoten ook toegankelijk wordt voor landbouwverkeer, maar de provincie houdt dat tegen.

En dan nog het gedonder met het ziekenhuis, dat van de provincie geen nieuwbouw mocht plegen in Zuidbroek, maar mocht dat wel in Scheemda.

Kortom, ik krijg hiervan de indruk dat we meer last dan vreugde hebben van de provincie.

Nou ja, dan stem ik maar op dezelfde partij als waar ik op gestemd heb voor de tweedekamerverkieziningen, want ik ben er zeer tevreden over en kan dat op deze manier belonen.

Dan heb je ook nog de waterschapsverkiezingen.

Ik heb het even opgezocht, en mijn gebied heet Hunze en Aa`s, en dat is een behoorlijk gebied rond Winschoten, helemaal van de zee langs de Duitse grens tot helemaal voorbij Emmen, en dan via Assen en de stad Groningen naar Delfzijl.
En ik doe de stemwijzer en word daar ook niet echt wijs uit, want iedereen wil droge voeten en een gezonde leefomgeving, waarom moet daar over gestemd worden?

Toen bekeek ik de kanidatenlijsten eens, en zocht of ik iemand kon vinden uit Winschoten, en dat is zo en dat wordt hem dan.

Ik ben er dus uit, en u?

Rene Maandag 18 Maart 2019 at 10:22 pm | | Smurf

zeven reacties

Hans

Maar er worden ook wel veel andere dingen gerealiseerd, maar kan niet allemaal te gelijk. Hans

Hans, (URL) - 18-03-’19 23:25
Suske

Ik wacht hier af tot de verkiezingen in mei. Dan zien we wel.

Suske, (URL) - 19-03-’19 05:58
די מריו

Het leeft bij mij ook inderdaad nooit zoals bij gemeente of regering, maar stemmen doen we wel idd en meestal ook op de manier zoals jij dat tot stand hebt gebracht.

Love As Always
Di Mario

די מריו, (URL) - 19-03-’19 07:00
Noortje

Voor het eerst ga ik niet stemmen omdat ik op het moment in het buitenland zit. Ik vind het voor de provinciale verkiezingen en die voor het waterschap ook altijd moeilijk en kies dan ook de partij waar ik voor de gemeente en voor de Kamerverkiezingen op gestemd heb.

Noortje, (URL) - 19-03-’19 08:01
jager

Waterschappen vindt ik belangrijker als Provincie, ik woon niet eens in de provincies waarvoor ik zou willen stemmen :)

jager, (URL) - 19-03-’19 18:54
Rietepietz

Ze hebben vast wel dingen gedaan , maar dus niét de dingen die jij graag wil. Ik ga braaf mijn burgerplicht doen maar de latste jaren is stemmen gewoon zinloos.

Rietepietz, - 19-03-’19 19:42
ria

Ik doe het ook net als jij of vraag het gewoon onderweg even ;-)

ria, (URL) - 20-03-’19 19:52
(optioneel veld)
(optioneel veld)
Om te voorkomen dat ik ondergespamd word.
Persoonlijke info onthouden?
Kleine lettertjes: Alle HTML-tags behalve <b> en <i> zullen uit je reactie worden verwijderd. Je maakt links door gewoon een URL of e-mailadres in te typen.